Om Josefin

Min vän är en hundkvinna – så det så!

Hey, hey, hey!

Till att börja med vill jag svara på Ylvas inlägg om att påstår att hon inte har träningsoverall när hon är ute och lever djävulen med sin pudel Trulsa. Jag råkar nämligen veta att hon har en förkärlek för både fleecedresser och reflexskärp, den lantisen! Hehehe! <3

Dagen har varit helt ypperlig! Dels har jag hunnit köpa klart alla julklappar vilket är ljuvligt, och sedan var det även skitkul att kuta omkring på stan med mina bröder som är lika snedknullade i huvudet som jag. Vi diskuterade bland annat hur coolt det vore om Martin började följa boken Kejsaren av Portugallien slaviskt, och till slut kallade sig själv Kejsaren och bar Napoleonhatt.

För första gången känns julen ganska trevlig och lovande ändå. Julklappar har aldrig slutat vara roliga, men jularna blev lite sämre när mina föräldrar skilde sig och mitt dåliga samvete över att inte kunna vara alla till lags blev mer påtagligt för varje år. Jag tror att jag påverkades väldigt starkt av någonting som Ylva sa när hon och jag diskuterade farsor och varför man ofta har så knepiga relationer med dem. Hon sa typ: ’Alla vet ju att pappor alltid älskar sina döttrar hur mycket som helst’. Och när hon sa detta släppte något i mitt bröst, och jag fick min julglädje tillbaka. Svårt att förklara, men coolt var det.

Nu ska jag spela lite World of Warcraft, lyssna på Dropkick Murphys och Tegan and Sara och snacka med Calum på skype.

Pöss!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.