Om Josefin

If they can make a law, then I can break a law

Stockholm idag, wooohoo! Lyssnar på Dropkick Murphys och flänger runt som det åbäke jag är, eftersom att jag inte har packat klart trots att jag hade hela dagen på mig igår. Istället för att packa kom Rödtoppen och sin nya bästa kompis Playstation (ja, spelet, det är inte en människa som faktiskt kallas för Playstation), och även Sofia. Vi spelade något musikspel som faktiskt var riktigt kul, Buzz tror jag att det hette. Jag är inte tillräckligt mycket av en trendy wanker för att kunna skriva saker som tv-spel, själv äger jag bara ett old school Sega, men det är också coolt.

Efter att de pallrat sina söta stjärtar hemåt slaktade jag troll, vargar och spindlar i World of Warcraft med min norrman Per Johan, och det var skoj som vanligt. Han är typ den roligaste mannen i mitt liv och vi har väldigt lika humor. I alla fall så var jag uppe till halv sex i morse, och det är fan inte hälsosamt. Någon får gärna slänga in mig på ett behandlingshem snart för mitt beroende, och då skulle det även vara skönt att få min Ringaren-i-Notre-Dame-rygg uträtad på samma gång.

Visst är jag den sista människan i universum som inte äger en mp3-spelare? Nu gör jag visserligen det, men jag vet inte hur den funkar, så det hade jag tänkt lära mig hur man gör nu. Återkommer i eftermiddag med en rapport om vilka kändisar, bitches och bastards jag sett!

Todels!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.