Om Josefin

Mina pals

Howdy cowboys!

Snön öser ner över Stockholm och den lägger sig över mitt hårsprayshårda hår som gigantiska mjällflingor. Som tur är befinner jag mig ju som ni kanske förstår äntligen hemma hos farsan igen och tänkte blogga lite.

Har inte sett några roliga kändisar idag, och inte heller den roliga lodisen, men jag har i alla fall gjort några trevliga inköp. Bland annat har jag köpt en försenad julklapp som jag tyvärr inte kan skriva om, men jag har även köpt ett ska-rutigt (schackrutigt, alltså) bälte till mig själv. Ångrar mig som fan att jag inte köpte ett par knästrumpor med körsbär på, men i morgon kommer dessa vara glömda antar jag. Shit the same, som Elin i Fucking Åmål skulle ha sagt.

Har idag tänkt väldigt mycket på hur coola och underbara kompisar jag har, och även diskuterat dessa med farsan. Typ min vän Ylva som har världens krulligaste hår och en lika krullig pudel. Hon är kristen, bär reflexskärp och köper alltid choklad i skolan på fredagar. Svartina som är en så kallad sunkpunkare som har tuppkam och dricker mäsk, men läser till arkeolog. Höken som är Umeås sjukaste och roligaste kock, Sofia som kan gå fram till tjejer och säga att de ser ut som mörtar, Per Johan som äter val till middag med jämna mellanrum, Robert som har tävlat i bugg, Bibi som alltid skriker högt och jävligt och Disa som är totalt jävla galen. Och så vidare, och så vidare…
I <3 egenheter och människor som är out of character!

Ikväll ska vi dra på något kulturevenemang och efter det är i princip min vistelse här över, eftersom att jag åker hem med flyget i morgon.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.