Om Josefin

Nyårsafton

God morgon!

Jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer ikväll, men eftersom att det förmodligen innefattar okristligheter och jag är ett barn i ytterligare två månader, bör jag inte skriva om det.

Istället kan jag ju först berätta om det kulturella evenemanget som jag var på i torsdags på Dansens Hus i Stockholm. Det var Cirkus Cirkör och någon dansk teater som hade satt upp en föreställning av Havsfrun (den läbbigare versionen av Den lilla sjöjungfrun, ni vet), och det var en riktigt trevlig föreställning faktiskt! Mycket klängande i rep och hoppandes på studsmattor och sånt där som ger mig smärre hjärtinfarkter. Tänkte hela tiden på att Mallan-Brallan från ungredaktionen och andra akrobatiska och dansanta själar i min närhet hade uppskattat den ännu mer, och att även de förtjänar att se den. Jag tycker ofta att det är väldigt kul att gå och se pjäser, och de allra flesta gångerna är jag i extas efteråt, men ibland visar det sig ju även vara någon pretentiös jävla dynga man betalat för, tyvärr. Som för några veckor sedan när jag, Disa och Ylva såg Veronika bestämmer sig för att dö och vi kom ut ur Sagateatern helt chockade över hur sanslöst värdelös den var. Trots det så fick jag boken med samma titel av Disa i julklapp, och denna läste jag under mina båda flygturer till och från Stockholm, och den var faktiskt riktigt intressant. Handlingen blev inte lika tunn, och det var inte hälften så pinsamt att läsa om hur huvudpersonen Veronika rastade snigeln, som det var att se en skådespelerska från Skellefteå (tror att hon är därifrån, i alla fall) göra det på scenen.

Igår satt en kvinna i min närhet som inte vill nämnas vid namn och sa följande:
? Känner aldrig ni att ni är lite psycho sådär? Ibland när jag är ute och kör bil och ser en kvinna med rullator kan jag bara tänka ?akta dig kärring så jag inte klipper benen av dig?!

Jag har börjat lyssna på musik överallt nu sedan mp3-spelaren kom in i mitt liv, typ när jag borstar tänderna och gör min morgontoalett, haha. I <3 it!
Nu ska jag städa och sedan laga middag.

Gött nytt (som man säger i Värmland)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.