Om Josefin

Trött och less

God morgon!

Jag vaknade just och insåg att jag hade missat dagens episod av Oprah. Dessutom hade jag tänkt stiga upp tidigt och städa mitt stökiga, äckliga rum samt plugga lite till körkortet. Det här är en typisk dag då jag känner mig som världens jälva loser. Ni kan kalla mig Josetratt, Joseklant eller Josefjant.

Eftersom att jag inte bloggade igår har jag inte skrivit om min nyårsafton, och jag vill bara tacka alla som gjorde den så trevlig trots att det var ett sista-minuten-arrangemang utan dess like som inleddes med en Björken Special från Pizzeria Björken, och sedan slutade med att det festades hela natten. Sweet.

Ikväll är det möte på VK och jag tror minsann att jag ska få träffa de nya medlemmarna av redaktionen. Fränt, fränt! Nu ska jag gå in och läsa Linda Skugges blogg, eftersom att min mamma, efter att ha läst
Lindas krönika igår, mailade henne igår och skrev att hon var den värsta morsan under 1980-talet.

Förresten, såg en rolig kontaktannons för några dagar sedan där en kvinna sökte en man och avslutade annonsen med att skriva ?du får inte dumpa mig för att jag är tjock?. Så jävla sorgligt! Nu vet i alla fall Sveriges alla karlslokar att det ska hitta på en annan undanflykt när de tröttnat på henne. Undra vad som händer om man dumpar henne för att hon är överviktig, hon kanske börjar löpa amok med en stekpanna eller något.

I?m off. Todeloo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.