Om Josefin

Sthlm

Hej, hej!

I morgon bär det av mot Fjollträsk igen för att träffa Linda Skugge, samt kuta omkring på Expressen en massa. Så jäkla intressant! Jag ska fråga Linda S hur man bär sig åt för att få hennes jobb. Det måste ju vara hur sweet som helst att bara skriva krönikor, spåna på böcker och blogga. UPP MED HÄNDERNA OCH GE MIG DITT JOBB, QUINNA! Stannar till på söndag, trots att vi bara ska på Expressen i morgon, och jag, Betty, Ylva och Bebban the Bebb ska bo hos pappa och Anna, medan Becker och Emelie ska bo hos Beckers farfar. Blir kalas.

Mitt norra öga skådar för tillfället världens sämsta teveprogram – The world’s wildest police videos. Så makalöst värdelöst, hahaha. Snart dags för Seinfeld på trean, vilket jag ska kika på med ett öga medan jag packar klart.

Nu måste jag vila min vänstra sida av ryggen, vänster axel och vänster sida av nacken, ty dessa gör ont som fan. Det bränner liksom.

Hörs imorgon! (Hoppas förresten på att få se den där roliga lodisen igen, då lovar jag att ta kort och lägga upp på http://mordmaskin.bilddagboken.se)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.