Om Josefin

Stress och Linda S

Good evening, humans.

Världens längsta (och stressigaste) dag börjar lida mot sitt slut, och Ylva och Elisabeth sitter på en madrass och lirar en mer avancerad version av luffarschack medan Bibi ligger utslagen i soffan, suger på ett finger och glor lite förstrött på Prison Break och klagar då och då på att Ylvas krull är i vägen för teven, haha. Själv har jag missat de flesta avsnitten, så jag tänkte logga in på World of Warcraft för att kolla mina auktioner, till min stora förtret är det dock massa patches som måste fixas först. Får ladda hem hela Prison Break-säsongen när jag kommer hem till Umeå igen.

Planet i morse var försenat, så vi anlände till Expressen typ två timmar för sent, precis när Linda Skugge skulle börja snacka. Hon var väldigt sympatisk! Dessutom svor hon hela tiden, samt pekade finger, vilket kändes sådär härligt mänskligt. Jag tror att hon är lite som jag (eller jag som henne), och skriver rätt vasst ibland, men är en tönt i verkligheten. Efteråt tog jag lite pics på henne och vågade till och med be henne att skriva en liten hälsning och autograf till Disa som inte kunde följa med. Ni kan kika i min bilddagbok efter fräsiga bilder, måste bara kolla så att jag fick med mig min usb-kabel. Jag är en tratt.

I alla fall så var dagen ur resesynpunkt helt knäpp, och den inleddes ju lite tveksamt redan i morse när planet var försenat. Sedan vart det ett jävla flängande när vi skulle låsa in väskor på Cityterminalen, köpa tunnelbanekort och sådana saker. Första bussturen åkte vi åt fel håll, och när Ylva gick fram och frågade busschauffören om vi var på rätt väg, tog han upp mikrofonen och sa högt och tydligt att "vi inte skulle vara blyga att fråga". Hela bussen skrattade och pekade typ, och det kändes som att ordet NORRLÄNNING blinkade i pannan. Jag har i alla fall varit en ganska bra kycklingmamma under dagen tror jag och lyckats guida vår vilsna flock relativt bra.

Stockholm var kallt, och även om jag tycker att mina kängor är världens bästa pjux är de fan iskalla. Hoppas vädret i morgon blir kalas, och att våren anländer lite tidigare till Sthlm, för det förtjänar vi. Nu ska vi typ hänga och skratta lite åt Scout-Ylva som ska sova på ett liggunderlag i natt. I morgon blir det stan!

Över och ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.