Om Josefin

Rubriker är inte min grej.

Tjabens.

Jag lever det ljuva livet här nere i Fjollträsk med mina partners in crime, och vi ska snart krypa till kojs och glo på Kalenderflickorna (heta 60+ fruntimmer med gäddhäng och brutna lårbenshalsar som viker ut sig, typ). Tänkte bara blogga lite först, och den här texten kommer att gå i listornas tecken.

Har igår och idag köpt:
1. Svart brud-skjorta från H&M. Mycket tjusig.

2. Grå, blå, rosa Ben Sherman-skjorta (600 spänn; dra mig baklänges på en liten jävla vagn vad dyrt!). Den ser för övrigt ut såhär: http://www.thisway.se/item.php?type_id=12&brand_id=0&page=1&sort=2&item_id=227

3.Två ringar, varav en med tre dödskallar och en med någon sorts blomma på. Den sistnämnda såg så härligt old school ut att jag var tvungen att köpa den.

4. Leopardmönstrat bälte med nitar, tyvärr på tok för stort, så jag får göra egna hål i det. Jag är och förblir en tratt.

5. Ska-pin.

6. En likadan tröja som Kenta hade på sig i melodifestivalen 1980. Han är fan min idol, och Mods-triologin med klockrena citat som ?Flytta på dig, löffarhönd? och ?Jävla löffare?, är bäst ever. I alla fall är det ett par på tröjan som kör den okristliga 69:an och sedan texten: ?Try it, you?ll like it!? Min far var upp över öronen förtjust? eller inte. Haha.

7. Rem till ett halsband som jag har, hårsnoddar och hårklämmor. Gött mos!

8. Hemlig preppa till Robert för att han är så snäll.

Pinsammast idag:
1. Ett gäng brudar på tunnelbanan som sjöng, skrattade hysteriskt och skrek saker som ?Spread your legs, bitch?, ?Min pappa har pms, eller hur pappa?? och ?Sätt dig ner innan jag trycker in en stor pantflaska i röven på dig?. Jag gillar roliga karaktärer, men idag skämdes jag bara å deras vägnar. Stockholmska har aldrig låtit så horribelt som idag.

2. När vi klev på pendeltåget utan att vara riktigt säkra på att det var ett pendeltåg och frågade en tant om vi kommit rätt. Då var det ett grabbgäng med Hammarby-halsdukar som sa att vi minsann var på pendeltåget, och dessutom hälsade oss välkomna till Stockholm. Thanx.

3. Ylva som misslyckades tusen gånger i rad när hon skulle genom spärren på tunnelbanan. Kanske inte så pinsamt för mig, men dock för henne.

Random grejer:
1. Vädret är tärt här och det har typ varit snöstorm idag.

2. Snubben på This Way gav mig sin e-mailadress för att han ville inleda ett samarbete med mig som var norrlänning. Skitkul om det kan börja anordnas spelningar även här uppe på den norrländska prärien!

3. Såg Jarhead igen. Den här gången utan att någon satt och höll handen för mina ögon så fort en karl i bar överkropp och kamouflagebrallor tittade fram på bioduken.

4. Hälsade ikväll på en kompis med ätstörningar som behandlas i Huddinge. Det var trevligt, men lite knäppt på samma gång.

Har inte tagit kort på den dansande lodisen, det känns för politisk inkorrekt (inte för att jag är den som är den, men?) så jag låter nog bli. Eller, what the hell, vi får se. Har inte sett honom idag hur som helst.

Nu får det vara nog. Puss och kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.