Om Josefin

Sista dagen i Stockholm

Howdy cowboys!

Det blev inte av att glo på Kalenderflickorna igår, så istället ligger vi allihopa i en stor hög bestående av täcken, filtar och teens och kikar på den nu. I övrigt har dagen spenderats på stan, men eftersom att tunnelbanekorten tog slut idag knatade vi bara runt i affärer här på Söder, och jag köpte en gubbkeps som var mycket het. Jag och Becker har sjungit I feel pretty och garvat åt det, och innan vi gick hem tog vi spexiga bilder när vi satt på en häst. Trevligt, trevligt.

Varför blir alla tecken jag använder i bloggen frågetecken, typ? Det får mig att framstå som efterbliven.

Börjar sakna Umeå en hel del nu, speciellt eftersom att GurrabOi ringde och snackade om att det skulle festas ikväll. Helgerna är ofta så trevliga hemma i stan med alla kamrater och fester och så, för att inte tala om hur mycket mer World of Warcraft jag kan spela där. Här är alla irriterade på mig så fort jag pratar med WoW-kompisar på MSN eller loggar in för att kolla min post. Fick för övrigt mail av Ulf Henriksson (som för övrigt skulle vara min fadder när jag började i ungredaktionen, men som rann ut i sanden) och han tipsade om en grej angående spelet. Så jävla värt!
Har även fått mail av min nyblivna tjeckiska kamrat, och han meddelade mig om att min humor tydligen går hem där borta. Fab, I tell you.

So long, adieu, fare the well.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.