Om Josefin

Sjuk och ljudlös

God morgon!

Jag är uppe sjukt tidigt för att suga i mig en kopp te trots att jag inte ska till skolan idag. Har ont som bara fan i högra örat och i halsen (har låtit som en rosslande jävla gubbe under hela tiden i Sthlm), och morsan tyckte att jag skulle vila idag. Robert har haft något sorts problem med sitt öra under tiden han har varit i Kramfors, så han skulle ta med sig örondroppar till mig burrig som han är. Tråkigt att missa webbdesignen (igen) och att inte få träffa kompisarna. Dessutom är jag stressad som fan över en kurs som jag inte vet om jag kommit in på, eftersom att studievägledaren aldrig är där när jag har tid över på raster och sånt. Bummer.

På tal om gubbar kände jag verkligen hur mycket jag hatar vissa karlslokar som man stöter på ute i samhället, och igår träffade jag några exempel på planet. Varför ska dessa, med sina ölmagar och tusen kilo handbagage tränga sig så otroligt mycket? Snart kommer jag inte bara sända ut mordiska blickar, utan också säga något, typ en liten blooper eller så. Ylva spydde även galla över kvinnor/damer/brudar som sminkar sig och tar sådan tid när de befinner sig på allmänna toaletter, och förespråkade att det ska införas ett körkort för att få använda dessa. Word sister! Vad är liksom problemet med att gå in, slå sig ned, göra sin thang, spola, tvätta händerna, gå ut? Vad tar sådan förbannad tid?! Nej, folk får börja sminka och tönta sig hemma istället.

Är det någon datanörd där ute som kan hjälpa mig att få ljudet att funka på min dator igen? Jag förstår inte vad problemet är, för datorn låter liksom när man startar den, typ LALAHMLA (tyvärr, den sjunger inte, haha), men jag kan inte lyssna på musik, höra the sound of World of Warcraft och inte heller snacka på Skype. Har ominstallerat ljudet och tryckt in alla sladdar, så därför sitter jag nu här som ett stort, och lite moloket, frågetecken. Jag behöver en datamänniska!

Nu ska jag vila en stund och sedan plugga matte.
Peace.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.