Om Josefin

Fest, simning, trashiga damer och Johnny Cash

Tjabens!

Den här helgen har mestadels gått i mjukisbyxornas tecken, och den har varit mycket angenäm på alla sätt och vis.

I fredags träffades jag, Disa och Johanna på simhallen för att heja på vår forna klasskompis och simmarslyna Hedvig när hon simmade final i 50 meter frisim. Dra mig baklänges på en liten jävla vagnjävel vad spännande det var! Vi var typ mer nervösa än Hedvig själv innan, och jag bet ner min ringfingernagel till grunden inom loppet av 30 sekunder. Hon vann i alla fall (tur för henne annars hade hon fått stryk, hehe), och jag har typ aldrig varit så stolt som efteråt när man såg henne bli intervjuad av massa journalister. Senare, när jag befann mig på en fest hemma hos Höken, Gustav och Philipp på Ålidhem, slog vi på teven och kollade på inslaget om henne och där syntes även jag, smekandes Hedvigs kroppsstrumpeliknande baddräkt (den var oerhört fascinerande, faktiskt).

Festen var trevlig som vanligt, och vi drog oss inte hem förrän klockan 03.00 eller så. Sofia fixade skjuts med en kompis, och eftersom att bilen inte hade något baksäte fick jag och Robert sitta i bagageutrymmet tillsammans med en trasig uppblåsbar och okristlig docka. Jag hade hemskt roligt åt denna och sjöng opera och låtsades att det var fröken Plastic Fantastic som framförde sången med sin O-formade mun. Om jag inte minns helt fel så spelade jag World of Warcraft när jag kom hem, och jag och Per Johan gjorde en liten tvåmannaraid mot Crossroads.

Igår åt jag, Robert och Gustav middag tillsammans och kollade på Absolutely Fabulous samt goffade glass och godis. Under andra skivan somnade både Gustav och Robbelibobb, så då gick jag och spelade WoW istället till klockan 03.00 när jag bestämde mig för att sova jag också.

Idag har vi bara glott på film och pimplat svart guld, och ikväll blir det ännu mer film då vi ska se Johnny Cash-filmen. Han var ruggigt cool och gjorde grym musik, och dessutom har jag hört att filmen fått bra kritik. Gött mos!

Catch you later.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.