Om Josefin

Nördighetens baksida

Hej, hej.

Återigen vill jag påminna alla att jag inte är en obotlig missbrukare av frågetecken, det råkar ofta bara bli så att dessa smyger sig in i min text i bloggen och förstör.

Ska snart gå och lägga mig, men var tvungen att smyga in och blogga lite först och informera världen om något mycket tragiskt. Jag har fått ett SKAVSÅR och en BLÅSA på handen på grund av att jag spelat World of Warcraft hela kvällen och natten (förutom en liten paus på ett par timmar då Becker och Sofia kom hit och hälsade på). Har hållit handen på musen i samma ställning i flera timmar, så det är väl därför.
LOL @ Josenörd! Nu är jag i alla fall level 53 med min karaktär Esther, vilket innebär att jag får lite nya, bra grejer som jag kan börja använda.

Imorgon har jag tusen saker att göra, och viktigast av allt är att ringa runt till olika intervjupersoner som jag inte har lyckats få tag på. Jag behöver pengar till min tatuering så därför är det viktigt att jobba hårt den här månaden och jag hoppas på publicering. Tyvärr är vissa människor lite klurigare än andra att få tag på. Touché!

Dags att sova. Catch you later.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.