Om Josefin

Alla

Hej, hej!

Min alla hjärtans kommersiella dag har varit mycket bra, förutom att jag kände mig som en tretåig sengångare under eftermiddagslektionerna och somnade korta stunder under psykologilektionen och var tvungen att be Disa uppdatera mig om vad som sagts.

Topp 5 på värda begivenheter:
1. Fick en World of Warcraft-guide av Robert i present. Sweet dude!
2. Har fått se en bild av en brudig brud som är med i mitt gille som jag inte tål, och hon är ett ginger kid och ser väldigt brittisk ut. LOL @ henne!
3. Har intervjuat folk på Bridgeklubben tillsammans med Frida. Skönt att ha det bortgjort.
4. Morsans karl bjöd på en semla.
5. Repet med bandet gick bra.

Det var väldigt coolt att hälsa på bridgespelarna, men spelet verkar otroligt svårt! Kände mig som en jävla fiskpinne när jag fick reglerna förklarade för mig. Det var dock inte lika coolt att en man som var där gärna berättade för mig precis hur jag skulle skriva min ingress, samt hur Frida skulle fotografera. Man vet som inte riktigt hur man ska reagera när man inte får nypa tag i nipplarna på stollen i fråga samtidigt som man skriker att denne minsann kan skriva sin jävla artikel själv. Jag lade därför bara huvudet på sned och log som ett fån, medan jag tänkte för mig själv: ’jag ser dina läppar röras, men jag hör bara blablabla’.

Repet idag gick faktiskt kalasbra, mest för att det kändes som att vi faktiskt kom fram till något. Den jamaikanska musiken som jag var peppad på att lira har helt lagts på hyllan för att damma igen, och nu inleds istället operation Bob Dylan-covers i rock/countryversion. Feel free att boka oss till era 50-årskalas.

Peace out.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.