Om Josefin

Trött ginger kid

Tja och god morgon.

Är uppe tidigt som tusan (har egentligen sovmorgon till klockan 10.40) för att skriva klart en planering till en film som jag och en kompis ska göra under vårterminen. Planeringen innehållande synopsis, hur vi tänkt arbeta och så vidare ska nämligen in i eftermiddag så det kommer att kännas skönt att jag faktiskt inte var en tönt i morse och sov vidare trots att klockan ringde, utan att jag faktiskt pallrade mig upp. Detta trots att jag kände mig halvt medvetslös och luktade död ur munnen. Dessutom är det faktiskt skönt att hinna äta frukost för en gångs skull samt läsa tidningen.

Efter repet igår eftermiddag köpte jag en avfärgning och en röd hårfärg. Han dock bara nyttja avfärgningen, så jag ser minst sagt speciell ut i håret. Blond/kycklinggul där utväxten var förut, och brunrött där det svarta var. Robert och Gustaf som såg spektaklet retades en hel del, och jag förstår dem. Ser liksom lite flintskallig ut om man ser det på långt håll. Det första morsan sa var att jag såg ut som en skabbräv, medan hon totaldissade den röda hårfärgen som jag köpt. ’Sån där färg har bara kärringar i min ålder på håret!’ Thanx m8.
Ska i alla fall ha såhär under skoldagen, för att sedan byta den röda färgen mot en blondering i eftermiddag. Jag ska ha tillbaka min skandinaviska look på momangen! Ska förmodligen lägga upp lite bilder i bilddagboken på mitt skabbiga hår, och var inte rädda för att reta mig nu när jag blivit ett ginger kid och ser ut att lida av pubertalt håravfall.

Dags att skriva nu så att jag kanske hinner kolla på Oprah-reprisen från igår.
Ha det kalas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.