Om Josefin

Flängande i södern

Filip på Red Dragon TattooMin gigantiska och coola tatuering innan den började flagna.

Hej, hej!

Jag sitter här med flagnande tatuering och iförd ett par röda sitta-framför-datorn-med-rövsvett-shorts och har just stängt ner World of Warcraft för inatt. Närmar mig level 60 med stormande steg nu, vilket känns helt sjukt kul. Trodde liksom att jag skulle förbli en n00b för all framtid, men icke. Molten Core och Zul?Gurub here I come!

Kom hem från Stockholm igår kväll och det är alltid skönt att komma hem till Norrland, även om jag har haft en otroligt händelserik och grymt rolig helg i södern.

Fredag:
Kutade omkring på stan med Sofia och hennes två syrror på dagen för att sedan trycka i mig lite käk hemma hos farsan och sedan dra vidare på förfest i Kristineberg. Därefter bar det av till hårdrocksbaren Harry B James där jag råkade sitta bredvid en tafsande metal-trummis med dreadlocks som skulle skåla och pussa mig på kinderna hela tiden, vilket var drygt. Drygast av allt var att han absolut skulle skåla med mig en gång medan jag höll på att dricka, så att glaset stötte i mina framtänder så att de skallrade. Hey, mina tänder är ganska fucked up som det är nu, och jag behöver ingen som gör min glugg mellan tänderna ännu större genom att slå ut några gaddar, liksom. Innan vi åkte hem besökte jag och Sofia Max för att svulla nattamat, men till vår stora besvikelse är skrovmålen godast i Norrland. Bummer dude.

Lördag:
Vaknade relativt tidigt på morgonen och kände mig som en yr höna medan jag försökte göra mig i ordning för resan till Mjölby (där Sofias manliga bekanta, Dan Pirat’n, bor) som skulle bära av klockan 11.40. Jag och Sofia skrattade oss sedan igenom hela resan och störde de andra passagerarna med vår värdelösa dagen-efter-humor. När vi kom fram åt vi pizza på ett litet hak och sedan begav vi oss till Dan Pirat’n och ställde tuppkam, drack smuggelöl från Lettland eller något och spelade Buzz. Kring 19.00 plankade vi på tåget (åh, jag är en sådan ligist) in till Linköping och for på en annan förfest och efter det på en punkklubb som kändes mer som ett mellanstadiedisco. Där ritade Macke ett kors med bläck på min överarm, flertalet glas gick sönder och vi träffade på vår kära vän Emanuel från Umeå.

Halv två gick tåget tillbaka till Mjölby, och då fortsatte vi festa på en svartklubb där International Noise Conspiracy hade spelat tidigare på kvällen. Så innan vi gick hem boundade jag med min kära granne Dennis Lyxzén och Inge och fick reda på att det minsann inte alls är Dennis som spelar piano och sjunger Celine Dion-låtar så att det ekar i huset, utan någon annan. Tack vare att jag träffade de trevliga karlarna ska jag nu få komma in på Norrlandsoperan i framtiden, eftersom att de erbjöd sig att skriva upp mig på gästlistan. Sweet!

Efter svartklubben gick vi hem till Dan Pirat’n och hade efterfest till klockan 07.00 och då somnade jag och två snubbar i en hög på soffan och sov i hundra år innan jag åkte tillbaka till Stockholm igen.

Skriver mer i morgon, typ.
Puss, puss.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.