Om Josefin

Stiff nipples och festivaldrömmar

God morgon!

Haha, jag är en sådan lögnhals som säger att jag ska skriva varje dag, men som inte alls gör det. Det är ganska trattigt av mig, men å andra sidan så har jag bloggat i ungefär tre månader, och därför ska jag åtminstone ha lite cred för att jag är ett sådant seglivat litet stycke.

Har just sminkat mig (första gången den här veckan, typ) och dricker nu lite kaffe för att vakna till liv ordentligt. Satt upp till klockan halv sex i morse och pratade strunt med en galen irländare med en ryggskada som heter Brian Hughes (givetvis en World of Warcraft-lirare, vad annars liksom), och det var trevligt. Han berättade bland annat om att hans bröstvårtor stelnar vid +1C, och att han därför aldrig kommer att besöka Sverige. Hans förlust, inte min (även om jag inte kan sticka under stol med att jag alltid velat se ett par irländska nipplar).

Ikväll ska brorsans band Los Bastards lira på Hamnmagasinet, så då bör alla pallra sig dit. Jag älskar Los Bastards! Så jävla roliga spelningar. Har dock inte sett dem live med brorsan på trummor, så han kanske har fördärvat hela bandet, vem vet. På tal om spelningar så har det släppts nya band till Augustibuller nu. BAD MANNERS SKA SPELA! Det är som att en våt ska-dröm går i uppfyllelse! Tillsammans med Cockney Rejects och Eläkeläiset (och massa andra underbara band som säkerligen släpps inom en snar framtid) kommer Augustibuller ge mig en ordentlig festivalorgasm.

Nu ska jag gå på banken samt besöka H&M och nyttja mitt presentkort som jag fick av morsans karl Göran i födelsedagspresent. Jag är i stort behov av en vettig kulör på min hårman samt trosor som inte är beiga och i storlek XL.

So long, lovers!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.