Om Josefin

Level 60 FTW!

Good evening, humans!

Mina vänner som slaviskt följer min blogg kommer förmodligen att smälla av nu, men jag måste förtälja detta ändå: Igår spelade jag World of Warcraft från klockan 17.00 (när jag vaknade) fram till klockan 07.30 i morse. Under tolv av dessa timmar grindade jag min karaktär Esther från level 58 (nästan 59) till 60 för att kunna spendera sex timmar av söndagseftermiddagen/kvällen i Molten Core med mitt gille. Min rygg känns numera som en kotknackares mardröm, men det har det då varit värt. Firade min enastående bedrift med att dricka en utsökt öl framför datorn och genom att sätta upp mitt flottiga datanördshår i en spexig tofs mitt på huvudet. Hipp hurra för mig! Som jag har längtat.

Usch, blev tvärless på att skriva helt plötsligt. Ska plugga historia och ladda upp bilder från helgen istället. Måste skriva krönikor också! Och svara på e-mail till den tjeckiska snubben! Och plugga! Och ha dödsångest! Först kaffe dock.

Hörs och störs, över och ut.

2 kommentarer

  1. Stig O

    Jag kan inte tro det är sant. Vid 18 år är man myndig och får rösta i val mm. Höj den omedebart!!!

  2. Ida

    DING!
    o grattis!
    har följt dina strapatser lite exrta eftersom du levlat ungefär samtidigt som min druid..dingade 60 för…två-tre veckor sen ungefär..it’s lovely, isn’t it? ;D

    tänkte ba säga grattis iaf..lev gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.