Om Josefin

Helgen som varit

Bibi WesterlundJag och mina brudar (Sofia och Becker) innan Scharinska i fredags. PEPP!

O’hoy!

Så har ännu en helg har passerat, deprimerande nog. Jag hade skitroligt i fredags på Scharinska och jag dansade så mycket till den ljuvliga reggaen att jag nu har skavsår på båda fötterna och träningsvärk i arslet. Igår ägnades hela dagen åt att ligga i sängen och kolla på tusen avsnitt av O.C, laga middag och se ut som skräp. På natten kollade jag på Walk the line igen och den var lika bra nu som förra gången jag såg den. Jag har varit så gråtmild de senaste dagarna, så det var en fröjd att få gråta en skvätt åt dena ljuvliga rulle, hehe.

Idag har jag diskat i en timme (det finns inget äckligare än att diska bestick, det är min fobi), sovit och kollat på en dokumentär om en morsa som ammade sin snart åttaåriga dotter. Blä, blä, blä! Om det är någonting jag har lärt mig från South Park så är det fan att akta mig för brittiska ginger kids. Ja, jag säger då det…

Jag har även ägnat den här dagen åt att se ut som skräp MEN att försöka tycka om min trashiga söndagslook ändå. När hela världen skriker ut att man ska se ut som ett biaffrabarn i stringtrosor ska man fan stå emot, klappa om sina kärlekshandtag och stoltsera endast iförd solglajjer och ett par sjabbiga, men ack så underbara, herrkalsonger. Det är ju sweet living, för fan. Bilder på denna look finns snart i en bilddagbok nära dig.

I morgon är det skola, men det känns helt okej. Jag är med i utvecklingsrådet på Text och Media, och vi har planerat ett tre veckor långt projektarbete på temat sagor som startar i morgon. Jag ska förmodligen bygga pärlplattor med Betty och det kommer att bli hur kul som helst! Jag ska då definitivt inte skriva någon saga, för om det är någonting jag inte kan så är det att skriva sagor. Jag har ingen fantasi och jag kan inte skriva dialoger som låter trovärdiga för fem öre. Det jag kan är att spruta ur mig fina ord och tjusiga miljöbeskrivningar i några sidor, men sånt gör ju ingen människa glad, så därför blir det pärlplattor.

I’m off. Cya, n00blets!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.