Om Josefin

Rubriker my ass

God morgon!

Jag är fruktansvärt dålig numera när det handlar om att blogga, men jag har ju liksom ordbajsat i sex månader, typ. Hallå! Ett halvår! Anledningen att jag i alla fall valt att sätta mig ner och skriva nu är på grund av Höken, som beklagade sig i helgen över mina blogginlägg som lyst med sin frånvaro.

Det har hänt skitmycket på en vecka (deprimerande om det inte skulle göra det, ty det är ju trots allt en hel vecka vi pratar om). Spelningen den femte maj gick hur bra som helst trots att jag höll på att pissa på mig innan av nervositet. David Sandström var där och kikade, och efteråt fick jag jättemycket beröm för min sånginsats, och han meddelade även att han älskade vår version av hans låt The Fatville Treaty och att han och hans band förmodligen ska repa in den med vårt arrangemang. Efter spelningen kom det även fram en karl i cowboyhatt och frågade om jag möjligtvis brukade ha vägarna förbi Bjurholm ibland samt att jag borde söka till Idol 2006. Haha, den dagen den sorgen!

Jag har fått lite kritik över det jag skrev om skolans vaktmästare, typ att jag gått till personangrepp, men jag tänker inte be om ursäkt till någon. I am the rudest girl in town, I don’t say sorry to anyone. Nej, men seriöst, om jag luktade svett skulle jag vilja veta det istället för att gå runt ovetandes och lukta gammalt jordnötsmör och död mormor. Jag vet inte heller vad någon av vaktmästarna heter eller hur liten eller stor deras kärleksbatong är, så whatever, liksom.

Idag var min annons med i papperstidningen och igår kunde man skåda min nuna på nöjessidorna. Jag har inte riktigt vågat vara glad eller skriva om mitt nya jobb på Nöje, eftersom att det hela tiden känts som att någon helt plötsligt bara ska komma och säga att de bara skojade och typ ’vad i helvete tror du, det är klart att inte du ska få göra det du tycker är roligast i hela världen, du suger, Josefin’. Nu känns det dock som att det är på riktigt, och jag har aldrig varit gladare. Så typ var tredje fredag kan ni läsa mina jättekrönikor och ladda hem låtarna jag tipsar om. Yay!

Hm, snart är det Kulturnatta? Förra året regnade det och så hamnade jag i slaggis med en galen inlandsbrud. Och nej, Annmarie, believe it or not, det var inte mitt fel. Det var helt enkelt så att en brud kom bakom mig och knuffade mig och skrek så att alla som befann sig runtomkring kunde höra att jag minsann både var en jävla fitta och en jävla hora. Så jag gick fram och ifrågasatte hennes beteende och då fick jag en ölburk i tinningen. Och sen slogs vi. Och sen kom en gubbe och försökte gå emellan. Och sen kom en ung snubbe med dreads och slog gubben så att hans glasögon gick sönder. Och sen kom en annan kille och försökte gå emellan och då släppte jag taget, medan psykopatbruden fortsatte att försöka strypa mig. Och sen slutade vi och då skyllde hon allt på mig. Och sen började jag störttjuta. Och sen gick jag hem och bölade hela natten. Vilken höjdarkväll! Nu vet ni hur häftig jag egentligen är, lucky bastards.

Snart har förmodligen min dröm som jag hade för några månader sedan gått i uppfyllelse, ty jag är nästan helt blond nu samt att jag igår ringde till avdelningsföreståndaren på Geriatriken 2, där jag jobbade förra sommaren, och frågade om sommarjobb. Och guess what, jag kanske får jobb i några veckor! Han skulle höra av sig inom några dagar. Han och de andra mindes i alla fall mig och brukar läsa det jag skriver i tidningen, vilket är hur kul som helst.

Historia nu. So long, lovers!

3 kommentarer

  1. Linn

    Josefin! Jag bara älskar att läsa din blog, kollar varenda dag om du skrivit något nytt! Och jaa! Idag hade du det! Mera!! Och grattis till jobbet på Nöje! Hur kul som helst! Lycka till med allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.