Om Josefin

Stridsvagnar och smörgåskrasse

Hej, hej!

Det här kommer förmodligen att bli en ganska tärd dag, för starten av den hade kunnat vara bättre; är fruktansvärt kaffesugen, har två dreads i håret eftersom att jag inte orkar borsta ut dem och reprisen av det jävla schlagerspektaklet visas på teven som står på i mitt rum. Nyss var det en man med grönt hår och utan ett straight bone in his body som sjöng, tror jag. Även fast jag tycker att Carola är vedervärdig kan jag inte låta bli att heja på Sverige en aning… Vi får väl se hur det går.

Jag drömde världens sjukaste dröm i morse. Det var fest i mina kusiners hus på Mariedal och jag kände att jag hade ansvaret att hålla reda på alla som var där trots att jag inte hade anordnat partajet, eftersom att många av gästerna var mina kompisar. Då dyker det helt plötsligt upp ett stort gäng veganer, som dessutom är gamla vänner (och även fiender) och vill börja laga ratatouille, vilket slutar i att jag får ett spel och ber en kille att dra rakt åt helvete. Då blir hans kompis arg på mig, och vi börjar diskutera hetsigt och jag slår honom i ansiktet. Nu till det underbara i min dröm: vegankillen som jag diskuterar med har smörgåskrasse i ansiktet istället för skägg! Ett ätbart helskägg! Så jävla snyggt!
Sen var typ min dröm slut.

I helgen ska det inte festas någonting, för jag och Sofia ska bara jobba med vår film. Igår tog vi bilder på Höken, samt filmade honom, och sedan lekte vi tillsammans och tog spexiga bilder vid stridsvagnen vid gamla I20. Sjukt kul.

Nu ska jag duscha, har bråttom som fan.
Ha en grym lördag!

3 kommentarer

  1. Sara

    Måste bara säga att jag tycker du är en askön bloggare! Har läst dina inlägg och gillar dom skarpt.
    Fortsätt så, du är jätteduktig.
    /Sara Sm3tm

  2. Paps

    Dittt bloggande börjar likna 40-talisternas kärleksliv! Du vet, 1 gång i veckan, typ!
    Skriv oftare, Du är bäst
    PS! Jag är 50-talist.

  3. josephine

    Jag är i stort behov av någon krasse kunnig. hur och var trivs krasse att växa? jag har gjort några olika försök i både mörkt o ljus varmt o kallt. med salt och utan salt. i den burken med lite salt växte denallra bäst, varför? i mörkret växte den med bra men den gulnade? jag vill veta lite om krasse. Finns de nån som kan detta hade det vart jätte snäll med ett svar! tackar! kram jossa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.