Om Josefin

Världens sämsta bloggare

Hej, hej!

Jag vet att jag är sämst på att blogga regelbundet, och alla påminner mig om det hela tiden. Förlåt! Träffade bland annat typ fem personer i alkoholdimman på Fysikgrändspartajet som påminde mig om detta, och jag ska försöka skärpa mig. Dock inte nu, för jag har en miljard andra grejer att göra, typ skriva en krönika som ska vara med på fredag. Vad vill folk läsa om? Feel free att tipsa om saker. Det känns nämligen sjukt svårt att komma på ämnen för en sådan pass lång krönika, och jag fick värsta prestationsångesten när jag läste Andreas Terners krönika för två veckor sedan. Han är så jävla grym! Jag känner peppen att sätta mig ner och knåpa ihop min egen nöjeskrönika, dock.

Ylva tipsade mig om att skriva en lista på allt jag gjort sedan jag satt här och ordbajsade sist, men den listan skulle nog inte bli så intressant. I alla fall har jag inte gjort så mycket mer än att jag har pluggat nätterna igenom, festat, bett en viss människa att dra åt helvete (något som jag längtat efter hur länge som helst), levt djävulen på Ålidhem under min ledighet och typ blonderat sönder håret ännu mer.

Här kommer en annan lista dock:
Dagens Vill-Ha
1. Bärbar dator. Giv mig! Kanske som en present för att jag är en sådan seglivad bloggare, vad vet jag.
2. Biljetter till Dropkick Murphys på Storsjöyran.
3. Ett jobb, helst på äldreboende eller med utvecklingsstörda. Det verkar inte bli något med Geriatriken nämligen, eftersom att avdelningschefen inte har hört av sig. Poor me.

Nu ska jag städa mitt rum och skriva en rapport i samhällskunskap.
Ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.