Om Josefin

Fina mamma

Någon random, typ Göran.MILF! Min vackra och glada mamma.

Hej, hej!

Min morsa är verkligen världens grymmaste på alla sätt och vis. Idag på nyheterna snackade dem om typ hur karlars potens kan påverkas negativt om man använder David Beckhams spraydeodorant (som Robert by the way har använt hela helgen medan vi varit i Kramfors, haha), och så lät dem någon liten slyngel med backslick och pappas kreditkort i fickan uttala sig. Detta kommenterade min älskade mamma med att säga: ’Jag skiter väl i vad han tycker, hans kulor kan lika gärna skrumpna ihop för han har ingenting att tillföra den här världen.’ Det var roligt tycker jag,

Jag håller för fullt på att förbereda midsommar tillsammans med mina kompisar, och som det ser ut i nuläget ska vi hålla till hemma hos mig och dricka nubbar och äta midsommarkrubb. Jag älskar att ha vänner som arbetar som kockar! Det vore kul om den här helgen blev lyckad för en gångs skull. Förra året vid den här tidpunkten var jag i Turkiet med morsan, Göran och hans söner, och midsommaraftonen ägnade jag åt att först gå på en nattklubb tillsammans med Emil och Alexander där jag kände mig sjukt malplacerad, och sedan blev jag antastad av diverse äckliga karlsluskar när jag lämnade klubben och försökte ringa till mamma. Bland annat höll jag på att råka rätt illa ut när jag försökte låna toaletten på en restaurang och ägaren följde efter mig, tryckte upp mig mot väggen och tog mig på brösten och försökte kyssa mig. Resten av den midsommaraftonen ägnades åt att bölandes springa tre kilometer i pumps och sedan sova i mammas säng. Det behöver helst inte upprepas. Nej, i år ska min midsommarafton jävlar i min lilla låda bli fantastisk!

Jag är sjukt sugen på Varma Koppen, men blomkål gör mig så jävla ledsen i ögat, så jag äter popcorn istället. Snart börjar Jay Leno och efter det ska jag börja läsa Vävarnas barn – can’t wait! På tal om TV så känns mina sommarnätter värdelösa utan Kvinnofängelset, varför slutade det sändas?

Godnatt, kissekatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.