Om Josefin

Happis here I come!

Hej, hej!

Jag har inte slutat blogga, det bara verkar som om jag gjort det. Det har bara varit så mycket annat att göra de senaste veckorna, och nu ska jag snart iväg igen. Haparanda here I come! Jag och Sofia also known as Sirpa Mukkalainen ska besöka hennes stuga och dricka finsk öl, bada bastu och fiska, men först väntar en över sex timmar lång bussresa med rövsvettet drypandes och kassa, svenska filmproduktioner som flimrar fram på små skärmar. Jag är sjukt taggad ändå!

Jag tänkte ganska mycket på Kicki Danielsson en natt när jag inte kunde sova, och jag kom fram till att vi verkligen har det där med falukorv gemensamt (och att vi är bystiga och dansanta, haha). Falukorv är ju asgott! Jag är inte mycket av en godisperson direkt, och jag skulle hellre se att det fanns att köpa falukorvsringar i skolans cafeteria när man är utsvulten. På tal om korv så är ’korvslant’ världens fulaste ord, tror jag. Det brukade man få i soppan på Carlshöjdsskolan och det låter ju förjävla skabbigt.

Kommer hem på torsdag och då ska jag förtälja er alla om min fars bröllop, en kråka som ätit upp alla sina vänner och diverse andra äventyr.
So long, lovers! Puss och kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.