Om Josefin

Tänder och ’överkänsliga brudar’

Hej, hej!

Kollade just på Tyra Banks, och det handlade bland annat om en brud som tyckte att hon hade så fula tänder att hon ville ställa in sitt bröllop på grund av att bröllopsbilderna skulle bli så fula, inte ville gå på krogen med sina polare och valde att att jobba hemifrån eftersom att hon trodde att människor skulle ta avstånd från henne när de såg hennes leende. Okej, hon hade sjukt fula tänder, men ändå! Jag har ju värsta gluggen mellan framtänderna som kanske inte är så speciellt attraktiv (åtminstone inte om man ser till idealen, liksom), men jag skulle aldrig i helvete låta den hindra mig från att göra vad jag vill. För det mesta tänker jag inte ens på min glugg, förutom när vid vissa tillfällen.

Kramfors stadfest 2006, dialog mellan mig och annan tjej.
– Josefin!
– Mm?
– Le. Min kompis här tycker att det är som hiiiimla roligt med gluggar.
– Eehehe, okej.
Jag log, ’cause if you got ’em (skumma tänder alltså) – flaunt ’em!

Det är tänkt att jag ska fixa min glugg inom en rätt snar framtid (egentligen skulle jag fått ha gjort det för cirkus ett år sedan, men mina tandläkare verkar inte kunna få tummen ur arslet), och sedan, efter att ha blivit nedsövd och gjort en totalrenovering och sett ut som en uppsvälld butterix-mask i ungefär ett år, så kommer jag att vara jättefin. Enligt idealen. Egentligen är det lite läskigt när man tänker efter… Visserligen så snackas det om att jag kan komma att se ut som ett monster när jag typ är 40+, men samtidigt är det lite otäckt att ta bort något som på sätt och vis gör mitt utseende speciellt. Jag behöver inte vara någon übermensch. Jag varken vill eller orkar.

Jag bloggar så sällan numera att det hinner hända så mycket att jag inte hinner med att skriva om allt. Farsans bröllop var i alla fall stämningsfullt och jag bölade lite. Jag sjöng en ganska cheesy låt av Åsa Jinder och Cajsa-Stina Åkerström under ceremonin och farsan verkade stolt och lycklig. Sofia var med som min date och jag kan tänka mig att de flesta av bröllopets gäster trodde att Sofia var min lesbiska lover eller något. Efteråt såg vi världens fetaste kråka som såg ut att ha ätit upp hela sin familj, typ. Sjukt äcklig! Jag hatar flygande råttor.

Haparanda var lugnt och skönt. Vi fiskade abbisar (tur att Sofias lillasyrra och hennes kompis var med, för jag vågar då fan inte bryta nacken av några fiskar), drack folköl och grillade fisk och finsk korv. Sedan blev det en del solande och kubbspelande, samt en del bastande och nakenbadande också. Sweeterino!

I helgen fick jag träffa Gustaf igen efter hans långa vistelse i Skåneland, och det är skönt att ha honom hemma igen. Fredagen och lördagen ägnades åt att fira honom genom att låta honom laga mat, haha, men det är något han får räkna med eftersom att han det är han som är kock. Det blev några öl också, och sedan sista Scharinska för sommaren. Det var kul, men kvällen slutade ändå i misär när jag och Robert skulle följa med på efterfest tillsammans med tre killar, varav en av dem gick i Roberts kulturjournalistiksklass på universitetet. Vi hade börjat knata upp mot Ålidhem när en av killarna kutade ikapp mig för att sedan börja knuffa och nypa mig och kalla mig för ’jävla fitta’ och ’jävla idiot’, för att sedan linda en hårtest från mitt hår runt sin hand och sedan slita så att det kändes som att hårbottnen skulle lossna. Jag blev så chockad att jag varken sa något eller slog människan på käften. Jag gick bara hem och hörde hur han skrek efter mig att han ju ’bara hade skämtat’ och att jag var en överkänslig brudjävel. SJÄLVKLART! Det är ju klart att spexiga killar ska få slåss och slita tjejer i håret och sedan komma undan med det utan att framstå som elaka. Dom är ju bara roliga och gör rätt i att sätta överkänsliga brudar på plats! Fan vad jag hatar as.

Jag sov hos Sofia inatt, och innan jag somnade låg jag och kollade på typ tre matlagningsprogram i rad. Idag har vi hunnit äta spagetti och köttfärssås, gått till Ica Maxi och haft ganska många diskussioner angående konsistensen av vårt bajs. Nu är Sofia på jobbet och jag själv är hemma hos Robert och väntar på att något bra teveprogram ska börja. Fan vilken slacker jag är.

Ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.