Om Josefin

Vilken var den senaste…?

Hittade denna underhållning (se nedan) i min favoritdagbok på www.skunk.nu. Jag har nämligen blivit sjukligt intresserad av en tjejs liv, så jag läser hennes dagbok varje dag och läser hennes inlägg i olika forum. Galet intressant! Hon gillar Sex and the City jättemycket och är någon sorts modemedveten, nyliberal högertös. Hon är på ’sitt land’ nu (Stockholmare verkar säga så…), så hon skriver inte speciellt ofta. That makes me a sad little panda.

VILKEN VAR DEN SENASTE
boken du läste: En spricka i kristallen av Cecilia von Krusenstjerna (jag fick den när jag köpte mitt livs första nummer av Amelia, nu är jag en käring på riktigt!).
film du såg: Transamerica, den var bra.
låten du hörde: Hooligans med Hepcat.
gången du dushade: Igår innan Ylva kom hem till mig. Jag är en slusk.
saken du åt: En näve Havrefras.

RANDOM:
använder droger: Nej, för helvete.
sover med kramdjur: Nej, men jag har både Nallepuddingen och Björne i soffan i mitt rum.
lever i nuet: Nej, jag tänker bara bakåt, och på tok för långt framåt, så att jag får dödsångest.
har en återkommande dröm: Nej, men jag är återkommande mörkrädd.
spelar instrument: Jag är halvbra på lite olika instrument. Typ gitarr, bas, keyboard och flöjt. Både Alt och Sopran. I’m da man!
kommer ihåg din första kärlek: Indeed!
tror på mirakel: Indeed!
ser du dig själv tolerant mot andra: Ja, ända fram till den dagen då jag är fed up och skjuter ihjäl alla med ett maskingevär (alternativt ett armborst).
har du ett favoritgodis: Jag tycker mer om mat, typ fiskbullar.
tror du på astrologi: Haha, nej.
tror du på magi: Men nej.
tror du på gud: Pff!
går du i kyrkan: Om jag måste.
är du duktig i skolan: Jag äger, most of the time.
universitet: Litteraturhistoria kanske? Journalistik? Jag vill fan bli kock eller sjuksköterska, men då dödar väl morsan mig, trots att hon är sjuksköterska själv.
har du några piercingar: Öronen och snoken. Har även haft i nipplarna, i läppen och på ett annat ställe i näsan.
hatar du dig själv: Nej, borde man det?

Nu kan ni göra precis som jag och fylla i det lilla formuläret istället för att jobba eller göra andra viktiga saker.

Läste för övrigt en insändare i en av morsans gamla nummer av Amelia, där en kvinna skrivit in och beklagade sig över att alla hennes vänner slutat höra av sig nu när hon träffat en ny man. Enligt henne så verkade hennes polare inte tycka att det var okej att en tjänstekvinna och en bilmekaniker funnit varandra, och nu var alla minsann både svartsjuka och titelkåta. Om jag får säga vad jag tror, så tror jag att vännerna inte slutade höra av sig på grund av att kvinnan funnit kärleken i en bilmekaniker. Nej, jag tror helt enkelt att kvinnan som skrev insändaren är ett jävla rövhål och att alla hennes forna vänner länge letat efter en anledning att aldrig behöva träffa henne igen. Åh Gud, jag borde få svara på alla insändare i den tidningen! Det kanske är det jag ska göra i framtiden?

Nu ska jag plugga till körkortet. Det går by the way jättebra att köra nu, idag fick jag inte ett enda fucking motorstop och allt flöt på kalasbra. Go me!

Oh well. Hörs och störs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.