Om Josefin

Rapportering, typ.

Hej, hej!

Livet är sweet these days, förutom att det är ganska tråkigt till och från nu när mamma är i södern och jag måste vattna blommorna hela jävla tiden. Hon ringer i alla fall varje dag och frågar om jag är mörkrädd, det är gulligt. <3
Jag pluggar matte hela tiden, till och med när jag kom hem från Pipes of Scotland i lördags, lagom salongsberusad (det gick väl sisådär, kunde inte läsa vad jag skrivit dagen efter).

Usch, usch, usch:
1. Inget lönebesked, och jag förväntar mig lön i morgon, annars är jag screwed. Eller är jag helt ute och cyklar?
2. Patrik Isaksson. Jag tror by the way att det var han som sjöng på vårt engelskaband på mellanstadiet. Typ låtarna som följde med alla kapitel i inlärningsboken i engelska, med klämmiga bitar såsom ’The dolphins are intelligent’ och ’Disco in the classroom’.
3. Det luktar ruttet i vasken = jag är en slusk. Jag ska i alla fall överraska mamma med en storstädning innan jag kommer hem.

Bäst, bäst, bäst:
1. Nattbadet i fredags med Höken, Age och Gustaf. Höken var naken och kastade sig ifrån en fiskebrygga och skar upp foten, hahaha. Poor baby.
2. Läsa porrfilmstitlar i Ginzakatalogen när man sitter och gör nummer två i fyrtiofem minuter. Mina favoriter än så länge är ’Bruna jättebomber i latex’, ’Butt Pirates of the Carribbean’, ’Det våras för snuskgubben’ och bäst av alla; ’8 timmar porr’ (inget hymmel om vad man får om man väljer att konsumera där inte!). Jag dör, det är så tragiskt men komiskt, liksom.
3. Tväråmark i morgon med några av mina lovers.
4. Dropkick Murphys på fredag. Årets händelse, förmodligen!
5. Augustibuller nästa vecka. Jag är taggad till tänderna!
6. Mitt vardagsrum. Jag bor där nu medan morsan är borta. Sover, glor på tv, spelar Sega Megadrive, käkar och räknar matte där.
7. Alla kommentarer från alla underbara, snälla människor angående min blogg. Jag hjärtar er bigtime, och ni lyser verkligen upp mitt liv. <3 Nästa gång ni läser ska ni få en lång utläggning om varför man ska skämmas om man bär Crocs (om man inte jobbar inom vården, då är det i min värld nämligen tillåtet) och varför dessa fruktansvärda skor inte borde få finnas. Jag hinner tyvärr inte skriva det nu, men det är ett ämne som jag verkligen brinner för. Nu ska jag göra något annat. Vad som helst. Ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.