Om Josefin

Lite gnäll och sånt

Hej, hej!

Jag är för tillfället jävligt gnällig – mamma kommer ju aldrig hem! Jag längtar så mycket att hjärtat nästan går sönder, må hon aldrig försvinna från mig igen. (Haha!) Jag blir även på väldigt dåligt humör av att läsa bloggar inne på www.expressen.se, alltså de bloggar där Expressens läsare uttrycker åsikter och berättar om sina liv.

Varför? Därför!
1. Det är vuxna människor som skriver, och dessa verkar aldrig ha fått lära sig vad ett skiljetecken är för något.
2. De använder 🙂 😉 😛 i sina förbannade texter. VÄX UPP!
3. De är klyschiga.
4. En kvinna lägger upp ’söta och roliga’ bilder på blinkande jävla blomsterkorgar och animerade tjejer under rubriker såsom ’ba en söt bild’ och ’remember… don’t mess with me!’. Hallå, du är typ trettio, inte en osnuten trettonåring!

Jag är inte heller perfekt, jag vet. Jag skulle förmodligen hata min egen blogg om det nu inte var jag själv som skrev den, that is. Det är nog därför jag blir lika förvånad varje gång som jag får en positiv kommentar.

Jag har ett svagt minne av att jag klagat på serien Cops, som visas på sexan på vardagarna, i ett inlägg för länge sedan. I take it all back! I varje episod är det med minst en överbrutal snut med mindervärdeskomplex, en överviktig trailer trash-kvinna som spöat upp grannfrun och unga crackheads som hittar på skitroliga bortförklaringar om vad som egentligen är det vita pulvret i plastpåsarna som farbror blå just fiskade upp ur deras fickor (’det är min doughnut, jag ska äta den i morgon på jobbet’). Jag älskar Cops, det är ju guld!

Nu är morsan hemma, så nu vill jag ha lite kvalitetstid med henne. Sedan ska jag börja packa inför Augustibuller. Ain’t life grand? Well yes, yes it fucking is!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.