Om Josefin

Hem, ljuva hem!

Josefin Is-HackssonHej, hej!

Det kliar fan i fingrarna och jag vill verkligen skriva, jag vet bara inte vad. Snart har jag i alla fall min första deadline för hösten och det känns kul, hade tänkt skriva någon sorts sommar/festivalkrönika till nöjessidorna, som drar igång den artonde, men om jag känner mig själv rätt så kan den komma att handla om typ vad som helst. Den som lever får se.

Kom i alla fall hem helskinnad från Augustibuller, även om jag var väldigt festivaltärd. Dels så blir man sliten av att dricka alkohol tre dagar i rad, och sedan blir man sjukt less över att tvingas beblanda sig med nakna kufar under fyra dagar (alla är fan nakna på Augustibuller, alla!). Hade sett fram emot hela bilresan hem att jag skulle få träffa morsan och få mig ett mål mat, men möttes av en mörk och tom lägenhet, vilket resulterade i att jag började böla. Haha, jag är en sådan mammakär tönt! Fast om jag ska vara helt ärlig så var jag nog mest trött. Hur som helst så satte sig mamma i bilen och åkte hem från Vännäs så att hon och jag fick lite kvalitetstid ihop. Hon är bäst. Det är för övrigt aldrig så skönt att duscha som det är efter ett besök på den där festivalen – att riktigt få skrubba av sig sunkiga fimpar, intorkad svett, känslan av tafsande, dräggiga händer och få tvätta håret som, i mitt fall, mest var som en stor, flottig massa.

I övrigt händer det inte så mycket. Firade Robert i måndags som fyllde tjugosex med ett litet kalas, och jag hade köpt en tröja med The Liptones logotype på bröstet, en styrketräningstidning med inoljade män på framsidan och en prenumeration av tidningen Rocky till honom i present. Jag skulle också vilja prenumerera på Rocky, alternativt Amelia, men det får bli i framtiden när jag flyttar hemifrån och har ett alldeles eget toalettgolv där dessa blaskor kan ligga och bli pensionärsrynkiga av fukt.

I helgen ska vi repa intensivt med bandet eftersom att vi har spelning nästa fredag på Edge. Tyvärr stack vår trumpetspelare och älskling Bore (killen som även är min forna dagis/klasskamrat från Carlshöjd, we go long way back!) till Texas igår, typ, så nu har vi bara en halv blåssektion. Känns skittråkigt faktiskt, Bore är en kul kille, minsann.
Trots repande ska jag även hinna ut på krogen i morgon kväll tillsammans med mina brudar, jag är taggad till tänderna.

Fan vilket tråkigt inlägg.
Över och ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.