Om Josefin

Loser – men ack så glad ändå.

Elin BeckerGangsters and thugs (Emanuel, Sofia, Höken och jag själv – Josefjant). En liten bild från lördagens förfest.

Hej, hej!

Jag är helt seriöst Sveriges största jävla rövhål. Jag har varit ledig sedan den fjortonde juni, men har ändå inte hunnit med något viktigt alls. Pluggat matte har jag gjort inför omprovet i morgon, men knappast tillräckligt för att jag ska klara det. Jag har inte skrivit tusen krönikor, vilket jag också hade planerat att jag skulle göra. Jag har inte tagit körkortet. Jag har inte heller gått ut på speciellt många morgonpromenader och ser därför fortfarande ut som den sönderblonderade soffpotatis jag är. Mitt rum är stökigt, det är något fel på läsken som mamma köpte igår (jag är övertygad om att Pepsi Max inte ska smaka arsenik!) och i morse inledde jag dagen med att vakna klockan halv nio istället för klockan sju som jag hade planerat för att sedan hälla sur mjölk i mitt kaffe. Jag som vanligtvis inte ens har mjölk i kaffet.

Det har dock varit en fantastisk sommar för undertecknad och jag har haft det jätteskönt och roligt på alla sätt och vis (förutom dödsångesten som kommit krypande på nätterna och som jag har lindrat genom att titta på Cops, Family Guy och Simpsons för att sedan kunna sova). Mitt schema i år är bra som fan, men jag har några kurser som jag vill byta. Jag har i nuläget valt Internationella Relationer 50p, Ordbruk 50p och Psykologi B 50p, men vill istället ha Engelska C 100p och Ordbruk bara. Eller Psykologi B. Fan, jag vet inte vad jag vill.

Jag fick höra i helgen att en polares polare tydligen tycker att jag var väldigt feministisk i min blogg (varav min polare då svarade ’Josse är ju för fan en karl i kvinnokläder’ Haha!). But why? Jag är så trött på alla stämplar och fack. Jag har mina värderingar, mitt språk och mitt sätt att leva och är alldeles nöjd med att ha det så. Stereotypa människor är bland det värsta som finns.

Helgen har varit den bästa på väldigt länge. I fredags så hade jag spelning med bandet på Edgefestivalen, och ungefär femton av mina vänner samt en stalker var där och kollade. Efteråt festade vi i Vänortsparken och sedan gick de flesta av oss på Taket. I lördags förfestade vi hos mig, för att sedan gå till Trädgården och lyssna på ett hårdrockscoverband som bara skrek ’You sick motherfuckers’, hela tiden. Jag och Becker pissade nästan på oss av skratt på grund av detta. Sedan stack jag på Taket och mötte upp Höken och Johan och dansade disco (jag gör sånt när jag är salongs, haha).

Nu ska jag göra nytt kaffe och inte sabba det med en massa klumpmjölk.
Peace.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.