Om Josefin

Val och film, typ.

Hej, hej!

Valet börjar närma sig med stormande steg, och med tanke på att jag inte har spelat World of Warcraft sedan i början av maj månad kanske alla torkade gamla revbensspjäll där ute har ändrat åsikt kring huruvida jag borde få rösta eller ej. Eller vad säger ni?

Jag kan helt ärligt säga att jag tycker att svensk partipolitik är rätt fucked up och att jag inte har sådär jättebra koll, men det är viktigt att rösta och jag har då i alla fall alltid vetat att hjärtat alltid sitter till vänster och vilka frågor som är viktigast för mig (äldrevården, till exempel). Vi får väl se vad det blir, jag har ju fortfarande tid kvar att sätta mig in mer ordentligt, och dessutom så ska jag och Malin från Ungredaktionen tillsammans anordna en Ungt Val-dag (typ) i Västerbottens-Kurirens tält på Rådhustorget den femtonde september. Sjukt intressant, till och med för undertecknad.

Det är filmrea på OK/Q8 på Haga, och min morsa har grymmast filmsmak i världen, nästan. Hon har idag kommit hem med:
1. School of Rock – min nya bakisrulle. Ja, ni hörde rätt, jag ska titta på den när jag är sliten efter att ha DRUCKIT ALKOHOL!
2. Maria full of grace – svår knarksmugglarfilm som vi såg en gång med skolan (på min sjuttonårsdag, närmare bestämt), men som jag missade slutet på eftersom att jag var tvungen att göra en intervju med en kriminell kille.
3. Om jag vänder mig om – svensk film som bland annat handlar om en kvinna som går lös med elpistol på sin före detta man. Haha, så klockrent!
4. Monster – sjukt kool film, helt enkelt.
5. Mors Elling – myspysrulle. Or so I’ve heard…

Tyvärr blir det inget filmtittande ikväll, för jag ska skriva ett personligt brev till min psykologilärare och sedan kolla på Sex and the city. I morgon blir det skola och kanske köttmarknad (Corona) med mina kamrater och på lördag ska jag titta på hundvalpar. Men på söndag, då jävlar blir det film, goda vänner.

God natt, kissekatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.