Om Josefin

Allt möjligt blaj

Hej, hej!

Jag kan nog inte riktigt förstå och acceptera att vi nu har ett högerstyre i Sverige, Sverige fosterland. Inte för att jag personligen tror att jag kommer att märka av en sådan stor skillnad till en början, men däremot senare. Själv röstade jag på rödblommiga Dryg-Göran till riksdagen och vänstern i kommun och landsting. Ett hjärta är alltid rött, ett hjärta har alltid rätt. Nej, fy fan, jag tror absolut inte på grejen med att man bara för att man fått det bra själv kan skita i resten av världen. Beror detta på att jag är en genuint fin människa eller bara inte gammal och bitter än? Det får framtiden avgöra.

Det har varit en väldigt konstig dag idag. Först ringde en tandläkare och sa att jag förmodligen inte kommer att få göra min operation som varit planerad sedan jag var tolv år gammal, för att det liksom inte fanns någon anledning för mig att få göra den. Jag började seriöst grina, ty det kändes hemskt. Dock så sa karlsloken att de ville att jag skulle pallra mig upp till sjukhuset så att han och en annan karl fick ta sig en titt på min missbildade käft, vilket jag också gjorde. De var hårdhänta och pratade över huvudet på mig, men var samtidigt jävligt trevliga, och efter undersökningen fick jag höra att jag minsann visst ska få göra operationen. Woah! Har bestämt mig för att behålla gluggen, för det är faktiskt min grej och jag har alltid känt att jag borde fortsätta med att vara Joseglugg. Känns dock skönt som fan att fixa till min i övrigt sneda mun så att jag inte ser ut att ha en kromosom för mycket när jag ler.

När jag kom hem var morsan redan hemma och hade fått ett brev från NUS där det stod att hon inte har en hudtumör. TUMÖR!!!!!!!!! Jag hann bara läsa ordet från helvetet och det kändes som att en kniv vreds om i magen. Jag skulle nog inte orka leva utan mamma, och skulle förmodligen kolavippa av sorg. Visst, nu var det ju ingen tumör, men bara tanken på det gör att jag får en klump i halsen.

Nu ska jag sova, för jag har körlektion klockan 07.00 i morgon bitti. Förhoppningsvis kommer ingen att dö, men beware (jag blir nämligen så stressad ibland när jag kör att jag istället för att bromsa typ lägger in trean istället, haha)!

Över och ut, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.