Om Josefin

Lite om helgen, och om äpplen som borde vara ruttna

Robert Dahlén”Kiss me, Tulla sockerpulla, kiss me!”

Hej, hej!

Vi har seriöst två äpplen i fruktskålen som har legat där sedan morsan åkte iväg på semester i mitten av juli. Fresh! Vi har dock bara sparat dem för att se hur lång tid det tar för dessa konserveringsmedelsäpplen att ruttna, ett minst sagt spännande experiment.

Helgen i Kramfors var grym och det kändes fruktansvärt att kliva på bussen i Ullånger och se Robert rulla iväg i sin skabbiga Ford Sierra. Han är verkligen min bästa och roligaste vän i hela världen. Hann i alla fall med mycket kul under lördagen, och jag hade aldrig behövt oroa mig över att inte få festa, för fest blev det. Lördagen ägnades åt att käka pyttipanna, dricka bärs och kolla på Katitzi (ni kanske vet vid det här laget att jag är ett stort fan av tv-serier). Sedan tog jag posebilder med grannens hund medan vi väntade på att Thärning och Jonathan skulle komma och plocka upp oss. Kring halv sju pallrade vi oss iväg på en förfest utomhus, för att sedan dela på en kanna öl och käka pizza på en restaurang inne stan. Inne på syltan kom det fram en överförfriskad man med en ful keps som typ gick runt och störde alla gäster och sedan blev utslängd. Haha, det kändes så jävla typiskt en småstad av någon anledning. Sedan drog vi på Kramfors i princip enda uteställe och dansade och hade en inbördes tävling om vem som kunde få till den bästa ’knulldisco-näven’. Sjukt kul även om musiken var värdelös. En kvinna på dansgolvet hade för övrigt på sig Crocs och ett tält. Herre min skapare! Jag ska dock inte vara allt för dömande, för till skillnad från mig själv så kunde hon i alla fall gå i sina skor. Själv hade jag på mig ett par svarta skor med stilettklackar som jag fick skitont av, så jag gick barfota mest hela tiden, alternativt såg dyngfull ut, trots att jag inte alls var det. Ganska trashigt av mig.

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Har typ bara skvallrat med mina brudar, haft ont i huvudet och varit på VK-möte. När jag stod och tog kaffe i kaffeautomaten kände jag verkligen hur gärna jag vill bli journalist och jobba på en tidningsredaktion. Synd att det är så tråkigt att skriva nyhetsartiklar bara… Bummer dude.

Nu: dusch, plugg och sömn.
I morgon: körlektion.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.