Om Josefin

Skitvecka

Hej, hej!

Det har faktiskt varit världens sämsta vecka, typ. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det beror på, men det har liksom bara känts tärt och jävligt ända in i hjärteroten. Har dessutom haft huvudvärk i flera dagar, plus att jag för tillfället ser ut som en cancersjuk alien. Och det regnar hela tiden, vilket gjorde att hårsprayen liksom började kladda på mitt diadem idag när jag gick hem i pissvädret, så att det såg ut som att någon fått utlösning på det.
Igår blonderade jag håret igen trots att mitt hår redan går av när jag borstar det och att det blivit en decimeter kortare sedan i januari, trots att jag inte klippt mig. Det blev inte speciellt bra. Sedan har alla mina brudar verkat så otaggade i skolan, och det är ju där och med dem man i vanliga fall har som roligast.

Fan vilka i-landsproblem. Jag skäms.

Har i alla fall tröstshoppat lite småprylar, eftersom att jag efter en månad utan ett sketet öre i plånboken äntligen har fått lön.
Bland annat har jag inhandlat några armband, foundation, ögonskugga, hårklämmor, leoparddiadem, halsband och den förbannade hårfärgen (som by the way typ hette ’Finsk askblond’, haha).

I morgon ska jag övningsköra igen, och jag längtar, trots att det är jäkligt jobbigt att stiga upp halv sju på morgonen. Min körlärare Madde är grym och hon får mig att känna mig bra, trots att jag är en tratt.

Nu är det important stuff på gång, så…
Cya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.