Om Josefin

Om helgen

Hej, hej!

Ute regnar det och jag känner mig ungefär lika alert som myggan jag såg på balkongen tidigare idag. På något sätt är det ändå lite skönt med regn och kyligare luft, synd att jag inte införskaffat mig en varm och gosig jacka, bara.

Helgen har varit grym på alla sätt och vis, och fredagen ägnades åt att gå på Ny Våg på Scharinska. Först bjöd dock Höken på käk hemma hos honom, och sedan drog vi på förfest hos en av hans jävligt trevliga kompisar. På Scharinska mötte vi upp lite fler vänner, och sedan ölade och dansade vi, typ. Måste säga att stället blivit jävligt fräscht, och ett stort plus var att toaletterna var målade med tavelfärg, så att man kunde klottra hur mycket man ville där inne. Jag skrev ’Gin’s in da houze’ överallt, haha. Det enda negativa var att det var så sjukt mycket folk där så att det tog hundra år innan man fick beställa.

På natten sov Ylva hemma hos mig, hon på soffan och jag i fåtöljen, men innan vi somnade tryckte vi i oss en chipspåse och kollade på teve. Ylva är underbar <3
Igår var jag och lite annat folk bjudna hem till Anna och Åberg för att kolla på filmen som de spelade in när vi var på Boll och Bira i Stockholm. Skitkul, även om det var jävligt pinsamt att se sig själv full klockan kvart över tre på natten utanför en krog, spexandes och fnissandes artigt åt folks kassa fyllehumör och skrytberättelser. Värst på filmen var dock att se mig själv spela fotboll. Haha, jag var verkligen totalt värdelös och obrydd på planen.

Efter att ha kollat på filmen tog några av oss en taxi ner på stan för att gå på Pipes of Scotland. Där var det, liksom på Scharinska, skitmycket folk och dessutom i väldigt blandade åldrar. När jag stod i baren och skulle beställa åt mig, Sofia och Lisa kände jag helt plötsligt hur någon klämde mig på arslet. Fy fan, jag blev så jävla arg och det var totalt förnedrande! När jag vände mig om stod det frustande gubbäcklet bakom mig, så jag bad honom dra åt helvete och sedan slog jag honom allt vad jag hade med knytnäven i solar plexus. Då blev han arg och sa han att jag var ful. Surprise, surprise! Jag är i alla fall inte gammal, patetisk och ser ut som en vesuivo i ansiktet.

På natten skulle Gustaf slagga hos mig, och på vägen hem köpte vi nattamat och gick sedan hem till mig och kollade på The Office och Absolutely Fabulous innan vi somnade. Schysst avslutning på en helt okej kväll.

Nu har important stuff to do, och i morgon kommer min fräsching Robert hit med sin nya bil

Laters, lovers!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.