Om Josefin

Taggad till tänderna indeed.

Howdy cowboys!

Jag sitter i datasalen med mina brudar och har just blivit på kaffe av Emelie. Oh how I love mina brudar! Becker sjöng just ’Oh it was a fine little bird in Reno, and now I’ll watch him die’. Jag vet inte vad det är för låt, haha.

Igår kom Robert med sin nya fina bil och efter en stunds övertalning lät han mig köra den (ja, min pojkvän är gammal, och ja, jag får köra bil med honom). Jag älskar att köra bilar som inte låter konstigt och som inte kräver att en man nästan skiter ner sig av ansträngning bara för att man växlar. Förutom att köra bil så kollade vi även på Hundra Höjdare och sedan gjorde jag fula grimaser tills Robert verkade rädd på riktigt och sa: ’Du ser död ut! Du ser ut som ett zombie-monster!’. Han är och förblir en pussy.

Det regnar ute, men jag är så jävla glad idag ändå. Jippieyay! Kan bero på att jag har så fina vänner och att min nya sextiotalsinspirerade jacka är så fantastisk. Dessutom har Robert fixat ljudet på min dator. Jag har ju varit ljudlös i snart ett år for crying out loud! Känns verkligen skitbra att kunna lyssna på musik igen. En annan peppande sak är att Engelska C är världens bästa kurs, trots att min grupp idag fick diskutera en ’naked shit painting’ och en ’condom ad’ i helklass. Lol @ us.

Nu är det dags för att skriva världens drygaste historiearbete.
So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.