Om Josefin

Hälften gay, minsann.

Hej, hej!

’Josefin is 53% gay! Congratulations! You’ve scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero babe!’

Jag må vara halv-homo, men jag är inte speciellt gay i den andra bemärkelsen. Jag var inställd på att åka till Vännäsby ikväll och skriva ett reportage om hur skoj det är att spela bingo, men jag och Frida lyckades inte få tag på en bil, och då blev det jobbigt. Jag orkar fan inte spendera en timme på en buss. Synd att det inte blev av, dock.

I övrigt har det inte alls varit en speciellt rolig skoldag, den har bara känts lång och seg. Sedan är det svårt att vara på bra humör efter den otroligt tragiska händelsen som inträffade i onsdags då en tjej valde att ta sitt liv på Östra. Fy fan, det är så hemskt att man vill gråta. Mina tankar går ut till hennes familj och vänner. Undra om jag själv skulle stå ut om något liknande hände min familj, det är fan tveksamt alltså…

Oh well. Nu ska jag slänga mig i sängen en stund och ta ett litet powernap i några timmar, och sedan ska jag lira World of Warcraft (jag har äntligen börjat lira igen, level 60 here I come!) eller kanske fika med mina lovers.

Ha det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.