Om Josefin

Bästa helgen ever, nästan.

Emelie StrandbergJag, Dicey Jane och Jonte. Galet dansanta damer!

Hej, hej!

Fan vilken grym helg det har varit! Skitkul spelning i fredags, World of Warcraft hela natten till idag och nyss visades The Specials på VH1. <3

Alla som inte var på Krogen Krogen i fredags missade verkligen något. Jag sa ju att det där stället hade potential! 220 betalande, förmodligen ännu fler besökare och vi rockade röven av alla gäster tillsammans med Los Bastards. Har nog aldrig sjungit så dåligt på en spelning (har heller aldrig varit salongsberusad på en spelning, kan ha med det att göra, hehe), men det har heller aldrig varit så roligt att stå på en scen. Var en helt underbar känsla att kolla ut över det smockade dansgolvet och se att varenda jävel skakade rumpa. Det var by the way en karl som filmade oss och sa att vi skulle sälja filmen på våra turnéer i framtiden, haha. Helt sjukt, faktiskt. Han hade i alla fall en flashig kamera som han tryckte upp i ansiktet på oss under hela spelningen. Blir spännande indeed att se resultatet.

Är helt galet hur mycket jag hann göra i fredags egentligen… Hann ha två körlektioner, ringa tusen samtal, repa, duscha och göra mig i ordning, käka pizzabuffé, soundchecka, gå på förfest en snabbis, spela i en halvtimme, röja på Los Bastards spelning, hänga med alla polare, avvisa en äcklig gubbe som bröt på tyska tillsammans med Ylva, haha… Herregud, jag var i sanning en busy gal. Desto skönare att jag tog det lugnt igår. Spelade bara World of Warcraft hela dagen med min nya karaktär på Jaedenar. Har verkligen längtat efter sådana där dagar då man bara sitter med en pizza framför skärmen, får skitont i nacken, träffar nya människor och bara spelar och spelar och spelar tills natten blir dag. Typ.

Nu ska jag skriva klart en artikel.
Cya, n00bs!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.