Om Josefin

Tatueringsplaner och annat strunt

Hallå.

Sitter och skriver ned låtar som bör vara med på en skiva som min mor ska få att ha i bilen. No more Linda Bengtzing och annan radioskit! Lyssnar nu på New York, New York med Ryan Adams. Fin bit, den kommer morsan att gilla. Ska nog också ta med något med Moneybrother, Flogging Molly och definitivt Somebody’s taken Maria away. Det är en trevlig låt, faktiskt.

Bara för att jag är världens mest lättövertalade människa blev det utgång igår, och efter att ha förfestat med Ylva så bar det av till X3M där jag aldrig varit förut. Jag var totalt inställd på att alla skulle tycka att jag var ett konstigt äckel och att det skulle bli tråkigt, så det var kanske därför jag blev så positivt överraskad. Jag hade fan skitkul! Träffade en trettioårig moderatsnubbe från Stockholm som jag pratade ganska mycket med, och han var jättetrevlig faktiskt. Synd att hans tjejpolare kände sig tvungen att typ ’rädda’ honom från mig, som att jag skulle vara någon kåt tonårsbest eller något, genom att kalla honom älskling och dra iväg honom. Herregud! Jag ville bara prata, och hade inga som helst planer på att ligga med en random jävla man. Som tjej var det verkligen så jävla uppenbart vad hans polare höll på med… Tjejer gör sådär! Dock brukar vi mest låtsas vara lesbiska för att komma undan jobbiga situationer? Jaja, whatever.

Det var värdelös musik där, men de spelade åtminstone lite tidiga nittiotalshits och det var ju kul. Jag dansar dock till vad som helst när jag är glad i hatten, till och med Carola (det upptäckte jag igår, usch och fy).

Ikväll har jag fikat med Johanna, Bibi och Sofia och det var skitroligt som vanligt. Nu kommer morsan att dö på fläcken (sorry mor, sorry), men vi har bestämt att vi ska göra likadana, små tatueringar på höften, typ. Vi satt och diskuterade rätt länge om vad vi skulle ha för motiv som liksom fick oss att minnas hur grymt kul vi hade det tillsammans under tiden på Carlshöjdsskolan, och vi bestämde oss för att tatuera in en kyrka (vi hängde jämt på ungdomsgården i kyrkan) och texten C-H under. När vi ligger på ålderdomshemmet i framtiden och någon ska byta våra Tena vuxenblöjor kommer dessa att se våra fantastiska tatueringar. Det blir grymt.

Sweet dreams, humans and n00bs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.