Om Josefin

Drömmen om World of Warcraft

Hej, hej!

Sitter i datasalen bredvid Ylva och Bibi. Har egentligen Engelska C, men som vanligt så har vi ingen lektion utan sitter nu bara och snackar om helgen. Jag sjunger även en mycket fin, egenkomponerad låt som heter Millennium-Y tillägnad Ylva.

I natt drömde jag en dröm som typ var en blandning mellan World of Warcraft och verkligheten. Den gick ut på att jag, Ylva, Bibi, Sofia och en som heter Johan skulle göra en femmannaraid i en källare på Berghem och ta ner en boss, men så var det en annan grupp människor som sa till oss att vi var på tok för unga att döda bossen, och då svarade jag att någon med en sådan ful och patetisk mustasch fan inte bestämmer över mig. Haha! Mustaschen var för övrigt en sådan där liten tusenfoting och den satt fast på en hårdrockarkille. Tusenfotingen är min absoluta hat-mustasch. Skepparkrans 4-ever (vill dock inte ha en själv)!

Snart kanske jag börjar tro att World of Warcraft är på riktigt, och då kommer det att gå illa. Tur för er att jag är mer inne på PVE än PVP. Till er som inte vet vad fan i helvete jag snackar om så kan jag bara berätta att jag, om jag nu skulle börja tro att jag lever i ett dataspel, inte skulle döda er först. Kanske, hihi.

Skulle egentligen ha teoriprov på onsdag, men det finns inte en chans i världen att jag kommer hinna det med tanke på alla deadlines, prov och redovisningar, så det var bara att avboka. Känns jättetråkigt, faktiskt. Nu är det tjugonde december som gäller. Förhoppningsvis har jag körkortet i handen inom en ganska snar framtid i alla fall.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.