Om Josefin

Förbannade Crocs

Hej, hej!

De senaste två dygnen har jag sammanlagt sovit ganska precis sex timmar plus att jag tog en tio minuter lång powertupplur i Text och Medias datasal igår eftermiddag.
Det är helt sjukt lite, men jag har haft så mycket att göra att jag nästan inte hunnit med att vara trött. Har fortfarande mycket att göra, men trots det ska jag unna mig själv att få gå och lägga mig nu, typ lite som en pensionär. Det ska bli så jävla skönt. Verkligen huuuuuur jävla skönt som helst. Indeed.

Något som inte är lika skönt är att jag för några timmar sedan lånade Görans jättelika Crocs för att gå till soprummet och slänga soporna. Det regnade, och när jag kom in i trapphuset igen halkade jag liksom till med ena foten så att jag slog tårna i trappan. Nu är min stortå blå och halva nageln har gått av. Det gör verkligen skitont, och jag kan inte nudda i något utan att det känns som att min stortå ska ramla av och ruttna bland allt slipdamm. Crocs är och förblir djävulens påfund. Skulle lätt ha tagit mina vanliga skor om det inte varit så att det skulle ha känts lite knäppt att bära dessa förtjusande skor http://www.dinsko.se/cache/ttf/0113293d70116a4ed1.jpg
tillsammans med mina gamla mjukisbrallor, samtidigt som jag slängde sopor trettio meter från min port.

Nu ska jag äntligen sova.
God natt, kissekatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.