Om Josefin

Guldpennor och sånt

Disa WilliamssonBettan och Guldpennstjuven, två av mina favoriter.

Hej, hej!

Jag flyttade till Haga med min mamma i Augusti 2003, och sedan dess kan jag nog räkna gångerna som jag dammsugit mitt rum på en hand. Det är lite småäckligt. Hela jag är ganska småäcklig. Inte heller är jag speciellt duktig på att pyssla, vilket jag fick bevisat för mig idag när vi hade pysseldag på Text och Media. Det enda jag lyckades göra var att fjanta ihop ett litet julkort till Disa där jag genom skrift uttryckte min kärlek över att utnyttja skolans material, alltså typ slösa på guldpennorna och använda upp glitterlimmet.

Guldpennor är för övrigt något som gör mig girig, och får mitt hjärta att bulta extra hårt. En teori om varför det är just så är att Bibi, som gick på den andra avdelningen på mitt dagis, alltid stal dem. Väldigt roligt är dock att denna snorätande tjuv utvecklades till en sådan fantastisk ung dam som fortfarande är en av mina närmaste vänner.

Idag ogillar jag:
1. Folk, speciellt käringar, som säger ’go’. Typ, ’han är så go och mysig’. Ordet ’kramgo’ är till och med snäppet värre.
2. Julsånger där det är feta operagubbar som sjunger, dessa gör mig seriöst förbannad.
3. Bonde söker fru. Programmet som gått från att ha varit en ganska trevlig underhållning, till att mest bara vara pinsamt som fan.

Absolut bäst idag:
1. Betty är hemma från Stockholm! Hon har både kysst urbefolkning och tappat bort sitt VISA-kort två gånger. Haha!
2. Millennium-Ylvas historia idag om årsskiftet 1999-2000. ’Asså en av våra datorer kunde liksom inte acceptera att det blev år 2000, och ställde in sig på typ åttiotalet… Så då fick vi ändra det.’ Alla ba: ’Ooooooooooooo!’
Jag höll på att skratta ihjäl mig.

Nu ska jag städa och göra i ordning så att jag faktiskt kan använda mitt skrivbord som arbetsyta igen. Final i Top Model också.

Hörs och störs!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.