Om Josefin

Random blaj

Hej, hej!

Jag vaknade just efter mitt tre timmar långa power nap, vilket inte är så speciellt lyckat alls. Jag har nog jordens mest värdelösa dygnsrytm för tillfället, och på lovet kommer den bli ännu mer skruvad. Awesome! Försov mig i morse och ringde Ylva tjugo minuter innan lektionen skulle börja i ren panik, eftersom att vi skulle redovisa på engelskan. men för tredje gången i rad så var lektionen inställd. Därför behövde jag inte oroa mig över att jag skulle bli sen, och kunde gott sova vidare till klockan halv elva. Glassigt, skulle jag vilja säga.

Resten av skoldagen var det bara samhällskunskap och fruktansvärt vulgär humor i datasalen som gällde, och jag tänkte verkligen för mig själv att det inte finns en chans på jorden att jag skulle kunna publicera något av det vi pratar om här. Bland annat pratade vi om scouter och uttrycket ’alltid redo’, samt utsedde kukarnas konung (vad fan nu det är för något). På eftermiddagen var vi på rättegång med klassen, och det var ganska intressant. Missade repet med bandet på grund av den dock, och det var lite synd.

Igår var en sådan där dag då man har dödsångest över att kliva upp redan medan man drömmer under natten innan. En sådan där dag som består av olika kämpiga moment och hinder som man måste hantera ett efter ett. Mina sådana värdelösa jävla hinder var följande:
1. Muntlig redovisning i Engelska C tillsammans med Bibi och Ylva. Vi hade inte hunnit träna någonting.
2. Psykologi B. Jag skulle få igen provet som jag var säker på att jag fått IG på, på grund av att jag inte hade haft tid att plugga till det på grund av deadlines och inlämningar av skolarbeten.
3. Text B. Jag har inte hunnit skriva klart essän som ska in tillsammans med en artikel och en krönika till en kulturbilaga som vi jobbat med under några veckor i både Text B och Litterär Gestaltning.

Men fan vilket flyt jag hade! Yeehaw, säger jag bara.
1. Neil, min lärare, var hemma med sjukt barn så vi hann träna på redovisningen.
2. JAG KLARADE DET JÄVLA PROVET! Sedan sa min lärare att det absolut inte är kört för mig att få MVG i kursen, eftersom att jag inte har så mycket frånvaro från lektionerna och att jag dessutom har en uppgift kvar att göra där jag kan låta den duktiga eleven som gömt sig djupt inom mig har chans att skina igenom.
3. Jenny, min lärare i Text B, var sjukt förstående och visade till och med lite medlidande över att jag typ måste göra samma saker på jobbet som i skolan. Jag älskar mina lärare på Text och Media, de är så jävla schyssta och duktiga.

Gud vad tråkigt att jag skriver om skolan, förlåt.

I alla fall så har jag lyssnat på världens bästa åttiotalslåt hela helgen, A little respekt med Erasure, haha. Hörde den första gången när Jonathan och Thärning sjöng den i Kramfors och har letat efter den sedan dess. Ska nog tipsa om denna fantastiskt klämmiga bit nästa vecka när det är min tur att skriva krönika och tipsa om låtar.

Nu borde jag verkligen sova, men viktigare än sömn är för tillfället att duscha. Att fett hår är formbart vet vi väl alla, men att det heller inte är speciellt fräscht och fint vet vi också.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.