Om Josefin

Om helgen

HökenFager ung mö. Här tillsammans med mina bitches Bibi och Becker.

Hej, hej!

Jag känner både hur det kliar i fingrarna efter att skriva ner en massa skit, men även ett rejält sug efter att spela live med bandet. Bli hes, svettig, se alla polare stå längst framme vid scenen och ge sitt stöd oavsett hur det låter och känna rysningarna längs ryggraden när Jonas spelar perfekta, råsexiga saxsolon.
Nästa spelning, som vi vet om, blir i alla fall på Scharinska den tredje februari, men det är ett ganska bra tag till dess, tyvärr. Har jag tur så blir det tidigare. Skulle fan till och med kunna tänka mig att dra en lunchkonsert på Östra bara för att få sjunga My way och dansa med Disa och Mari.

Helgen har i alla fall varit jättebra, som vanligt. Hade LAN med Jonathan och Robert i fredags, och spelade World of Warcraft hela natten medan min rygg fick ta ännu mer stryk. Robert och Jonathan spelade något andra världskriget-spel, och jag höll verkligen på att dö av skratt när jag hörde Robbelibob säga, på ett mycket överlägset sätt, att han var den enväldiga härskaren av Medelhavet. Han satt liksom där i rutiga, noppiga pyjamasbyxor, repiga glasögon och med fjunig skalle och var så sjukt nördig. Oh how I love him!

Igår gick jag och Robert ner på Strömpilen där jag fick peka ut olika julklappar som han skulle köpa till sin familj, så att de inte skulle få olika ljuslyktor i år igen. Sedan gick vi hem och lagade linssoppa (precis som på fredagen) och Disa kom över och käkade och hängde i rövarkulan. Sedan blev det förfest hos Höken och slutligen spelning på Krogen Krogen med brorsans band Los Bastards. Verkligen en helt sjukt rolig kväll! Röjde både till förbandet The Hangups som var skitbra, och sedan till Los Bastards (Umeås finest, lätt!). Efteråt kom det fram typ tre trettiofemåriga, slitna karlar och ville att jag skulle följa med på efterfest. Vad tror folk egentligen? ’Vad fin du är, vi flörtade ju lite på dansgolvet du och jag’. JA, ATT VI GJORDE! Blä.

Idag har jag mest sovit och pluggat. Jonathan var schysst och höll en föreläsning om Svenska språkets historia, medan jag knattrade ner allt han sa, och till slut hade jag gjort färdigt en gammal restuppgift på sisådär en halvtimme. Helt kalas. Förutom det har jag ätit ris med basilika och falafel och visat några aerobicsmoves som jag snappade upp i fyran när jag och mina tjejkompisar svettades i Gimonäs CK’s gamla klubbhus. Alltid lika roligt att roa Robert med dessa, för han tycker att det är så out of character när jag gör v-steg och skriker ’kom igen nu tjejer!’.

I vår tvättstuga hänger det nu lappar om att man ska vara noga med att stänga dörren, eftersom att vi har haft så kallade ’objudna gäster’ där. Alltså hemlösa, typ. Visst, jag skulle bli jätterädd om jag gick ner och hämtade tvätt och möttes av en smutsig gubbe eller något. Men vafan, man får väl gå dit tillsammans med någon! Eller tvätta tidigare på kvällen eller på dagen. Om våra källarutrymmen kan ge tak över huvudet åt någon och göra någons liv lite, lite drägligare så är det självklart att dessa människor ska få vistas där. Vem bryr sig, liksom.

Jag har ont i huvudet, så nu ska jag sova.
Hörs och störs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.