Om Josefin

Merry fuckin’ X-mas

Hej, bröder och systrar.

Befinner mig i Kramfors och ångrar att jag inte har bloggat på en hel vecka, för det har hunnit hända en hel del värda saker som jag velat berätta om, men så har jag bara skjutit upp skrivandet. Dumt som fan av mig.

Bäst den här veckan (ingen direkt ordning, bara fem jävligt värda grejer):

1. Jag klarade teoriprovet i onsdags! Hade börjat plugga dagen innan och då hade jag även en krönika att skriva, så innan jag skulle göra provet grinade jag och ringde morsan i panik och ville skita i det. But I did it! TRIUMF!

2. Jag har fått en bärbar dator av min far i födelsedagspresent, julklapp och studentpresent. Den är döpt efter mig själv (Ginoliscious) och jag älskar den djupt. Hela den här helgen har jag, Ginoliscious och Robert legat i sängen och kollat på Desperate Housewives. GULD!

3. Alla julklappar! Jag har fått så sjukt mycket bra saker i år. Jättemycket porslin och bestick, men även smink och sånt. Jag har även fått ungefär en hel månadslön från Ung av Roberts föräldrar och hans farmor och farfar. Helt galet snällt.

4. Fest samt utgång i Kramfors city ikväll. Det här festliga arrangemanget, http://www.dreams.nu/, står på schemat och det lär bli helt fantastiskt. Kanske får jag återigen se en jättekvinna iförd tält och Crocs skaka sina lurviga till Boten Anna.

5. Allt annat. Typ Roberts mysiga familj, att jag snart är level 40 i World of Warcraft, Gaston och Ricco, att jag ätit massa god mat, att jag snart får träffa morsan igen och att jag ska ut i Umeå i morgon med mina underbara polare. Umeå rockz0r.

Nu ska jag tvätta mig med Celine Dion, haha.
Gul Jod, allihopa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.