Om Josefin

Random nattbabbel

Hej!

Nu har jag försökt sova i timmar, men det har inte gått speciellt bra. Har kollat på en miljon trattiga musikvideos på VH1, typ tre miljoner matlagningsprogram samt nästan hela filmen 30 November. Det måste ju vara världens sämsta film tillsammans med Kärlekens Språk med Regina Lund. Där har vi för övrigt en människa jag inte tycker om! Oh my God nej. I alla fall värmer jag nu köttbullar i micron medan jag väntar på att VK ska dimpa ned i vår tidningskorg utanför ytterdörren. Förhoppningsvis somnar jag efter det och tar mig ändå upp klockan tio som jag har planerat.

Innan jag bestämde mig för att blogga såg jag att någon i Malmö hotat någon annan med svärd. Fan vad old school! Personligen skulle jag valt ett armborst eller kanske en morakniv om jag varit en galning, vilket jag nu inte är.

Fick en jätteful mössa av min bror idag när han och hans flickvän Malin kom förbi för att äta maten jag så omsorgsfullt lagat. Den ser ut som en överkörd och urgröpt jultomte som liksom klamrar sig fast på huvudet. Haha, I love it. Kanske slänger upp en bild på den i morgon, ty det vore ju spexigt.

Nu ska jag äta köttbullar, och om inte VK har kommit blir det till att läsa någon av morsans gamla Amelia.
Hörs och störs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.