Om Josefin

Om man bara kunde tjäna pengar på dåligt skvaller…

Hej, hej!

Om Sverige hade varit ett skvallerland så hade jag ringt till första bästa skvallertidning och berättat det, egentligen jävligt trattiga, skvallret om Markoolio som jag har. Det är kanske inte ens skvaller, men allting är till för att förstoras!

Markoolios morsa bor i alla fall i Väja utanför Kramfors, samma by som Robert kommer ifrån, och jag har sett både Mr Sola Och Bada I Piña Colada och Mor Markoolio ståendes på en balkong en gång minsann, haha. I alla fall så har Markoolio haft en liten kärleksaffär med en av Roberts polares lillasyster som är tjugo år typ, och hon har minsann försökt komma med i Slitz. Inte blivit upptäckt eller så, utan genom en sådan där ganska patetisk tävling, där brudar runt om i landet skickar in halvkassa webcambilder på sig själva där de ser lite pilska ut och där man kan se plattången, ett slitet gossedjur och ett par gamla mammatrosor liggandes i bakgrunden om man tittar noga. Ni förstår säkert – jävligt trattiga bilder helt enkelt som bonnläppar med styv brallorm sedan får rösta på.

Okej, det där var skvallret, haha. Inte så roligt. MEN tänk er denna lilla story tillsammans med överdrivna rubriker och olika paparazzibilder som jag tagit, liggandes i diverse trädgårdar i en liten by i Ångermanland. Gärna en inklippt bild på tjejens ansökan till Slitz också, och kanske en bild på storebrorsan som "rasar över Markoolios beteende"
Och tänk hur bra det verkligen hade blivit om Markoolio faktiskt hade varit känd fortfarande! Oh well, han verkar vara en ganska fin karl med självdistans i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.