Om Josefin

Om helgen som ingen kommer att orka läsa om

Hej, hej!

’Helvete vilka stora tuttar’ utbrast just Sofia och vi andra lutade oss intresserat över hennes axel. Det är sådant vi gör här på Text och Media. Tittar på vimmelbilder samtidigt som vi analyserar nyheter angående brott och straff. Minsann både nytta och nöje.

Helgen var jättebra och spenderades på följande vis:

FREDAG
Jag packade väskan och drog till det ständigt pågående LAN:et på Matematikgränd hemma hos Robert. Han lirade World of Warcraft medan jag spelade spel på www.exet.nu (är själv lite trött på World of Warcraft av någon anledning, men snart blir jag guildmaster och då jävlar ska jag spela tills fingrarna blöder) och skrev intervjufrågor och tittade på musikvideos med en touch av åttiotal med Anna Book och Lena Philipsson. Min bror och hans kompis Anton tittade förbi och vi knäckte varsin folköl. Det var trevligt.

LÖRDAG
Åkte till Stöcksjö för att intervjua en hästtjej, vilket var både roligt och intressant. Synd att jag var så sjukt trött bara och inte riktigt kunde göra en sådan där bra intervju som jag brukar. Var lite som en zombie, typ.

På kvällen åkte jag hem till mig på Haga och hade förfest tillsammans med Bibi, Disa, Ylva, Becker, Höken, Frida från ungredaktionen, Josef, Emelie, Sandra och hennes pojkvän. Vi lyssnade på trevlig musik medan Michael Jackson flimrade fram på teven, och kom bland annat fram till att Bibi alltid ska vara så märkvärdig. ’Bibi, du kan inte äta en vanlig macka med typ ost och smör, utan ska jämt flasha till det med brie och tomat, typ’. Haha, det är fan Bebban i ett nötskal.

Klockan tio började vi knata in till stan för att gå på Shape Up på Plaza, och när vi hade hunnit ungefär till rådhustorget kom jag på att jag hade glömt min legitimation i min laptop-väska. Jag ville gråta och skjuta mig i munnen med en pilbåge. Vi ställde oss i alla fall i den milslånga kön och jag knep tag i en vakt för att fråga om jag inte fick gå in på mitt skolkort istället och typ visade upp min patientbricka och alla andra möjliga kort i plånboken. Han sa nej. Alltså var det bara att gå tillbaka hem medan alla mina polare kom in på klubben, knäcka en folköl som jag svepte medan jag lade in tre låtar i Winamp för att sedan knata in till stan igen. Ungefär vid halv tolv stod jag återigen utanför Plaza och då var kön inte längre en kö, utan såg mer ut som en galen hord av människor, så jag ställde mig typ ganska långt fram och pratade med Sofia och Bibi som var ute och luftade sig. Då kom vakten och tvingade mig att ställa mig sist, vilket jag kunde acceptera eftersom att jag faktiskt inte köat. Sedan stod jag längst bak ensam och köade i typ fyrtiofem minuter, medan människa efter människa försökte tränga sig förbi (det värsta var att alla typ lyckades trots mina vassa armbågar). När det var ungefär sex personer framför mig kom helt plötsligt två vakter och började skrika att kön var för bred, och så kapade en av dem bara skiten precis där jag stod, slet tag i min arm och tvingade mig längst bak. Jag försökte med tårar i ögonen förklara för dumjäveln hur länge jag stått där, men han sa bara att jag skulle ställa mig längst bak och att ’tvåhundra personer redan sagt så till honom ikväll’. Otrevliga jävla idiot. Efter den incidenten var jag nära att gå hem, och om jag inte hade träffat Betty som också hade hamnat längst bak hade jag nog gjort det också. Vid tjugo i ett var jag inne på Plaza, och då glömde jag alla mina sorger och hade skitroligt.

Tio i två gick jag för att hämta ut min jacka, och då behövde jag inte köa så länge för att komma fram. Bakom mig var det kaosartat, och genom allt kaos trängde sig en liten brudjävel och helt plötsligt stack hon fram sin lapp precis framför mitt ansikte. Orkar inte skriva mer om det, men jag blev jävligt förbannad, så att säga. Hehehe.

Sedan drog jag på efterfest hemma hos den coolaste samen i världshistorien som liksom jag bor på Haga. Han hade snowjoggings, frysen fylld av renkött, sameflaggor överallt (till och med som bakgrund på datorn) och skulle bli renskötare. Vi lyssnade på Millencollin, käkade varma mackor och drack öl, och sedan gick jag hem och stekte ägg åt Disa som skulle slagga hos mig.

Det var typ den sämsta kvällen någonsin, men samtidigt världens bästa.

Lång och dryg blogg, och den är säkert trattigt skriven, men jag orkar inte läsa igenom.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.