Om Josefin

Duktiga kids

Hej, hej!

Fan vad duktiga alla nya i ungredaktionen är! Fulla av roliga och intressanta idéer och grymma på att skriva. Jag känner mig som en förlegad käring i jämförelse, men å andra sidan är jag inne på mitt tredje år i redaktionen också. Måste tagga till igen bara. Det är bara så jävla svårt att hinna med allt man vill göra när man vill skriva bra texter både för Ung och Nöje, och samtidigt ska hinna med skolan, bandet och körkortet också. Skulle behöva träna också, men det får bli senare (how about never, det skulle vara underbart).

Om en timme ska jag vara i replokalen, för på lördag vid 22.30 ska vi stå på Scharinskas scen och kunna framföra ungefär sex låtar. Hittills har vi två som vi vet att vi ska spela – jävligt bra jobbat av oss. Känns i alla fall skitkul med spelning, och framförallt att den kommer vara på gamla hederliga Scharre.

I morgon klockan tolv har jag deadline på en krönika som jag inte har börjat skriva på. Det står mellan att jag ska skriva om självutnämnda fashionistas som hjärntvättar mina vänner eller killar som man inte vill vara tillsammans med (mammaälskare, killar med skabbiga kalsonger, ärkenördar och såna som gnuggar sig i krogkön). Jag tog upp den senare idén med Robert, och efteråt sa han med upprörd röst ’Meh, allt det där stämmer ju in på mig!’. Men han är inte en gnuggis i alla fall, och jag känner många som är tusen gånger nördigare. Men han borde skippa sina noppiga, grå Daffy-kalsonger.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.