Om Josefin

Gz m8

Disa själv, minsann.Det är någon i mitt hus, på våningen ovanför, som har börjat lyssna på knulltechno dygnet runt. Just nu snurrar lite Basshunter, minsann. Samtidigt är det någon som spelar Smoke On The Water på trumpet eller trombon. Klämmigt.

Min gamla vapendragare Disa tog körkort idag. Grattis, hot stuff! Nu ska hon få skjutsa mig överallt tills jag slutar vara en trafikfara själv och får mitt eget körkort i handen.

Min krönika till i morgon bara måste bli bra, även om det innebär att jag kommer måsta vara uppe hela natten. Förra gången var jag så missnöjd att jag vägrade läsa själv, och när jag skrev den var jag hur nere som helst på grund av skolan och att jag och morsan hade haft en cat fight. Men nu mår jag bra, och därför ska krönikan bli fantastisk. Vi säger så.

Kan inte VK bli först med att ha en ljudblogg eller en videoblogg? Det skulle vara så soft. Då skulle jag ligga i sängen med min webbkamera och bara prata strunt och berätta om mina äckliga tankar. Skönt som fan skulle det vara.

Tjarå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.