Om Josefin

Jävla idioter

Hej, hej!

Vad är det för fel på folk egentligen? Jag satt just på MSN och snackade med Per Johan och Ylva, då helt plötsligt någon random addar mig. Killen i fråga ser ut som en femtonårig hiphopare och undrar om jag vill visa mig i webbkameran. Det vill jag inte och säger att jag ska logga ut för att glo på tv och sminka mig. Sedan loggar jag ut.

En halv minut senare ringer mobilen och och det är från skyddat nummer, så jag antar att det är Robert, morsan eller någon från VK som ringer. Jag svarar och hör en jävla mansröst som frågar hur det är. Jag säger att det är bra och undrar vem fan det är. Då säger mannen i fråga att det är "han som just skrev till dig på msn". Han säger att han kommer från Piteå men har bott i Umeå i tio år, att han är trettiotvå år och undrar dels om det är för gammalt och om jag är tillsammans med någon. Sedan säger jag att han nog får ringa till någon annan om han vill prata och att jag inte känner honom och inte är så intresserad av att lära känna honom heller. Då säger han följande: "om man ska strula med någon är det ju bäst att inte känna varandra".
Jaha, okej?! Förra veckan fick jag ett random MMS av någon gubbe från Luleå som låg halvnaken och spände sig i sin säng. Så jävla stört, jag tänker stampa sönder min mobiltelefon.

Till alla freaks: back off!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.